Με χολή στο νοσοκομείο ο Γρηγόρης Βαλτινός - Ματαιώνεται η αποψινή πρεμιέρα του Αλέξη Ζορμπά

Ο Γρηγόρης Βαλτινός λόγω προβλήματος υγείας χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Ματαιώθηκε η μεγάλη πρεμιέρα της παράστασης Αλέξης Ζορμπάς στο Θέατρο Βέμπο, καθώς ένα πρόβλημα υγείας του ηθοποιού Γρηγόρη Βαλτινού την αναβάλει.

Ο πρωταγωνιστής της, Γρηγόρης Βαλτινός λόγω προβλήματος υγείας χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο έκτακτα για να χειρουργηθεί στην χολή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του θεάτρου:

Λίγες πέτρες στη χολή που ταλαιπωρούσαν τον Γρηγόρης Βαλτινός / Grigoris Valtinos, τελικά αποφάσισαν να του αναβάλουν την πρεμιέρα για περίπου μία εβδομάδα. Αυτές τις ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση και σύντομα θα ξαναδώσει το σώμα του στον Αλέξης Ζορμπάς - Alexis Zorbas. Παρακαλείστε όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήρια για την 1η εβδομάδα των παραστάσεων ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ να επικοινωνείτε με την VIVA.gr και όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήρια από τα ΤΑΜΕΙΑ του θεάτρου να επικοινωνείτε στα τηλ. 2105221767, 2105229519.

Όλοι οι συντελεστές της παραγωγής ευχόμαστε στον Γρηγόρη Βαλτινό καλή Ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο κοινό του και το πάλκο του Θέατρο Βέμπο/Theater Vembo

Για νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του κ. Βαλτινού και την ημερομηνία επανέναρξης των παραστάσεων θα σας ενημερώνουμε μέσω της σελίδας μας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ