Τι συμβαίνει με παίκτη από το Nomads: Θα αποχωρήσει αναγκαστικά από το παιχνίδι; (BINTEO)

Το χθεσινό επεισόδιο του Nomads είχε τα πάντα!

 Αγώνισμα, ένταση, ψηφοφορία, καβγάδες και όπως όλα δείχνουν, όσο περνάει ο καιρός θα δυσκολεύουν τα πράγματα για τους παίκτες.

Η ομάδα της Ζούγκλας δεν κατάφερε να κερδίσει σε κανένα από τα δύο παιχνίδια κι έτσι οι παίκτες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τους δύο προτεινόμενους προς αποχώρηση.

Ο Φώτης Φιλιππόπουλος ψηφίστηκε από τον αρχηγό Κωνσταντίνο Οροκλό, ενώ από τους παίκτες βγήκε η Νατάσα Καλογρίδη, που έλαβε δύο ψήφους. Στη συνέχεια, μάλιστα, υπήρξε και ένταση μεταξύ των παικτών, όπως μεταφέρει το zappit.gr

Στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται να δούμε ακόμα μία μεγάλη μάχη για την ασυλία της εβδομάδας. Οι ομάδες του Ωκεανού και της Φωτιάς θα παλέψουν σκληρά για την πολυπόθητη νίκη, που θα τους δώσει την ευκαιρία να γλιτώσουν τη νέα ψηφοφορία.

Οι νικητές θα επιστρέψουν στο “σπίτι” τους, ενώ οι χαμένοι θα ψηφίσουν για να βγάλουν τον τρίτο υποψήφιο της εβδομάδας.

Με ανυπομονησία, βέβαια, περιμένουν όλοι να δουν τι θα γίνει με τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο προχθεσινό αγώνισμα.

Ο παίκτης οδηγείται στο νοσοκομείο για εξετάσεις και αναμένεται να δούμε αν θα καταφέρει να συνεχίσει στο παιχνίδι ή θα χρειαστεί να αποχωρήσει. Ο ίδιος, πάντως, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, κουτσαίνει και δεν μπορεί να περπατήσει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ