25 πανέμορφα "ζεστά" μακιγιάζ για να δοκιμάσετε τον Οκτώβριο (ΦΩΤΟ)

Ψάχνετε τρόπο να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας με βάση τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν;

Τα 25 όμορφα μακιγιάζ για να δοκιμάσετε τον Οκτώβριο 2017 που ακολουθούν θα σας δώσουν την λύση.

Πρόκειται για υπέροχες προτάσεις μακιγιάζ που θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο και πιο μοντέρνο τρόπο τις εμφανίσεις σας.

Ασχέτως με την περίσταση και το σύνολο που θα φορέσετε, κάποια από τα μακιγιάζ που ακολουθούν μπορούν να αποτελέσουν μια πασπαρτού λύση. Μια λύση δηλαδή που ταιριάζει με όλα και σε κάθε στιγμή της ημέρας. Από το γραφείο και την χαλαρή σας βόλτα, μέχρι την βραδινή σας έξοδο και μια επίσημη εκδήλωση.

Θα πρέπει βέβαια να λάβετε υπόψιν σας ποιο είναι το σωστό μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα μαλλιών σας, όπως δημοσιεύει το beautetinkyriaki.gr

Τι μακιγιάζ να επιλέξετε για τις εμφανίσεις σας τον Οκτώβριο;

Η βασικότερη τάση στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο 2017 είναι το φυσικό look. Πρόκειται για το μακιγιάζ που αναδεικνύει την «γυμνή» ομορφιά μιας γυναίκας. Το no-makeup μακιγιάζ όπως συνηθίζεται να λέγεται από τους ειδικούς, χρειάζεται όσο το δυνατόν λιγότερα καλλυντικά προϊόντα για να δημιουργηθεί.

Οι makeup artists των κορυφαίων οίκων μόδας πρότειναν να μην χρησιμοποιήσουμε στο μακιγιάζ μας make up, μολύβι φρυδιών, κραγιόν, σκιά ματιών, μάσκαρα και ρουζ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να αποκλείσετε την χρήση ορισμένων μόνο εξ αυτών των προϊόντων και να χρησιμοποιήσετε τα υπόλοιπα. Αυτό εξαρτάται από το πόσο φυσικό θέλετε να είναι το μακιγιάζ σας.

Εξάλλου, πέρα από το no-makeup μακιγιάζ, οι ειδικοί πρότειναν και το nude – απαλό μακιγιάζ ματιών με maroon χείλη. Η συγκεκριμένη τάση είναι πολύ σαγηνευτική αφού δίνει έμφαση στα έντονα σκούρα κόκκινα – καφέ χείλη.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η επιλογή χρωματιστής μάσκαρας στις βλεφαρίδες ή η χρήση ψεύτικων βλεφαρίδων. Και βέβαια, ας μην ξεχνάμε την χρήση υπέροχων απαλών ροζ, χρυσών και μπρονζέ σκιών στα μάτια που αποτελούν επίσης κορυφαίες τάσεις της σεζόν.

Τα ανέμελα smokey eyes της εποχής έχουν μια πιο άγρια και λίγο μουτζουρωμένη όψη που δημιουργεί ένα μυστηριώδες και επιμελώς ατημέλητο look.

Μην αμελήσετε να παίξετε με την γραμμή του eyeliner σας. Πειραματιστείτε με τα διαφορετικά και πρωτότυπα σχέδια και δημιουργήστε υπέροχα μακιγιάζ για να δοκιμάσετε τον Οκτώβριο 2017.

Τέλος, δοκιμάστε τη νέα τάση του negative space eye makeup. Ενός παιχνιδιάρικου και ιδιαίτερου μακιγιάζ ματιών που αφήνει ένα μέρος του βλεφάρου γυμνό, είτε πρόκειται για έλλειψη σκιάς, είτε για cat eye ή winged eyeliner που δεν έχει χρωματιστεί στο εσωτερικό του αλλά διαθέτει μόνο το περίγραμμα.

Δείτε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με no-makeup και όχι μόνο μακιγιάζ  ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ SLIDE για να δοκιμάσετε τον Οκτώβριο 2017.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ