Βίντεο- δείτε τo ζεϊμπέκικο του Πετρούνια μετά την συγκλονιστική νίκη του στο Μόντρεαλ

Η βραδιά του εορτασμού  για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Με το  τραγούδι  του Βασίλη Καρρά “Δε πάω πουθενά” γιόρτασε την μεγάλη νίκη του ο “άρχοντας των δαχτυλιδιών” Λευτέρης Πετρούνιας, μετά το τέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής στο ελληνικό εστιατόριο “Pireas” στην παλιά πόλη του Μόντρεαλ.

Τη βραδιά του εορτασμού  για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου διοργάνωσε το ομογενειακό περιοδικό Greek Vision, από τον εκδότη του Παντελή Στεφανίδη για να τιμήσει όλη την αποστολή που έφερε εις πέρας αυτόν τον άθλο με πρωτεργάτη τον 26 χρονο αθλητή, όπως αναφέρει το greekvision.media

Ήταν όλα τα μέλη της αποστολής μαζί  για να γιορτάσουν το μετάλλιο. Ο προπονητής του Πετρούνια Δημήτρης Ράφτης, ο Γιώργος Αγγέλου, ο πρόεδρος της Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Βασιλειάδης και φυσικά  ο χρυσός μας ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης.

Το κέφι άναψε κατά τη διάρκεια της βραδιάς με τον Πετρούνια να παίρνει τη σκυτάλη από τους υπόλοιπους, ρίχνοντας ζεμπεκιές, ενώ το έντονο χειροκρότημα προκάλεσε όταν χτύπαγε παλαμάκια με τα πόδια του, κάνοντας στη κυριολεξία τούμπες στον αέρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ