Η λίστα με τα μυστικά για τέλεια εφαρμογή lip gloss

Το lip gloss αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για το μακιγιάζ κάθε γυναίκας.

Οι επιλογές πλέον είναι αμέτρητες. Υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις, μια ειδική σύνθεση για έξτρα λάμψη ή ακόμα και έξτρα όγκο στα χείλη.

Επιλέξτε το ιδανικό προϊόν που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και απογειώστε το μακιγιάζ σας με μια τελευταία πινελιά.

Αποκτήστε χείλη σαγηνευτικά και εκθαμβωτικά που θα σας κάνουν πολύ ελκυστική, όπως δημοσιεύει το beautetinkyriaki.gr

Η λίστα με τα μυστικά για τέλεια εφαρμογή lip gloss που ακολουθεί θα σας δώσει την λύση:

Επιλογή απόχρωσης lip gloss:

Φροντίστε να επιλέξετε μια απόχρωση ουδέτερη ή φυσική έτσι ώστε να μπορείτε να το φορέσετε σε κάθε σας εμφάνιση. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, ένα lip gloss σε απαλή απόχρωση μπορεί να δείχνει εξίσου όμορφο.

Ιδανική είναι η επιλογή ενός διάφανου lip gloss, το οποίο απλά θα προσθέσει λάμψη στο χρώμα του κραγιόν που έχετε επιλέξει.

Διαφορετικές υφές lip gloss:

Τα lip gloss μπορούν να έχουν κολλώδη ή λιπαρή υφή. Επιλέξτε το ιδανικό για εσάς, αυτό δηλαδή που σας ταιριάζει περισσότερο, ανάλογα με τις ανάγκες σας και φορέστε το.

Προετοιμασία για την τέλεια εφαρμογή lip gloss:

Προκειμένου το lip gloss σας να απλωθεί όμορφα και να διαρκέσει περισσότερο θα πρέπει να ξεκινήσετε κάνοντας ένα scrub χειλιών. Στη συνέχεια ενυδατώστε τα χείλη σας με ένα lip balm για να μην ξεραθούν από το lip gloss, όπως και από το κραγιόν σας. Μετά κάντε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μολύβι και αν θέλετε βάψτε και το εσωτερικό τους. Έπειτα, εφαρμόστε προαιρετικά το κραγιόν σας, διότι αν θέλετε μπορείτε να προχωρήσετε κατευθείαν στην εφαρμογή του lip gloss.

Συνδυασμός κραγιόν με lip gloss:

Όταν χρησιμοποιείτε κραγιόν πριν από το lip gloss σας θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως δεν θα προσδώσει απλά λάμψη στο χρώμα των χειλιών σας, αλλά θα το κάνει να δείχνει και πιο ανοιχτόχρωμο. Επομένως, καλό θα είναι να επιλέξετε ένα κραγιόν δυο τόνους πιο σκούρο από αυτό που θέλετε τελικά να φορέσετε. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε την τέλεια εφαρμογή lip gloss.

Για να αυξήσετε την διάρκεια του lip gloss σας θα πρέπει:

Να εφαρμόσετε σε όλο το εύρος των χειλιών σας ένα μολύβι χειλιών ή να απλώσετε με τα δάχτυλα σας μια μικρή ποσότητα fond de teint πριν εφαρμόσετε το lip gloss.

Η ιδανική ποσότητα lip gloss:

Για να έχετε την τέλεια εφαρμογή lip gloss θα πρέπει να απλώσετε στα χείλη σας την ιδανική ποσότητα. Αυτό θα το πετύχετε εφαρμόζοντας λίγο στην μέση του κάτω χείλους σας και όχι σε όλο το εύρος τους όπως κάνετε με το κραγιόν. Αφού λοιπόν εφαρμόσετε αυτή την μικρή ποσότητα, τρίψτε τα χείλη σας απαλά μεταξύ τους και το lip gloss θα απλωθεί σωστά.

Αν όμως θέλετε ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα, εφαρμόστε το lip gloss σε όλο το μήκος του κάτω μόνο χείλους σας και έπειτα ενώστε τα για να πάει το προϊόν και στο πάνω.

Επίσης, προκειμένου να μην βάλετε μεγάλη ποσότητα lip gloss μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας πινελάκι, αντί αυτό που έχει η συσκευασία.

Πως θα αφαιρέσετε την επιπλέον ποσότητα lip gloss:

Αν το lip gloss σας παραείναι γυαλιστερό, αυτό σημαίνει πως έχετε βάλει περισσότερη ποσότητα από την επιθυμητή. Για να αφαιρέσετε την επιπλέον ποσότητα, απλά ταμπονάρετε τα χείλη σας με ένα χαρτομάντιλο. Ακριβώς όπως κάνετε και με το κραγιόν σας.

Η τέλεια απόχρωση ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας:

– Αν η επιδερμίδα σας είναι πολύ ανοιχτόχρωμη επιλέξτε αποχρώσεις του ροζ, μπεζ και γενικότερα ανοιχτόχρωμα χρώματα.
– Αν το δέρμα σας είναι μεσαίας απόχρωσης δοκιμάστε καφέ αποχρώσεις, μωβ και στα χρώματα του μούρου.
– Τέλος, αν έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα διαλέξτε lip gloss σε χρώματα δαμασκηνί, σοκολατί και κόκκινα.

Μετατρέψτε την απόχρωση του Lip gloss σας:

Αν το lip gloss που αγοράσατε παραείναι σκούρο για εσάς, δοκιμάστε να ανοίξετε την απόχρωση του προσθέτοντας λίγο διάφανο lip gloss ή βαζελίνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ