Νέα δεδομένα στην υπόθεση της Κιμ Βαλ: Βρέθηκαν το κεφάλι και τα πόδια της Σουηδέζας δημοσιογράφου

Η οποία έχασε τη ζωή της κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της Σουηδέζας δημοσιογράφου Κιμ Βαλ, η οποία έχασε τη ζωή της κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, πηγαίνοντας να πάρει συνέντευξη από τον Δανό εφευρέτη Πέτερ Μάντσεν τον Αύγουστο στο αυτοσχέδιο υποβρύχιό του.

Η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε ότι δύτες βρήκαν στον Κόλπο Κέγκε, κοντά στην Κοπεγχάγη, μέσα σε δυο τσάντες το κεφάλι και τα πόδια και τα ρούχα της νεαρής γυναίκας.

Ο ιατροδικαστής μας επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για την Κιμ Βαλ, ενώ όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν υπάρχουν κατάγματα στο κρανίο της Βαλ.

Στις 23 Αυγούστου η αστυνομία ταυτοποίησε ένα ακέφαλο γυναικείο πτώμα που ξεβράστηκε στ΄ανοικτά της Κοπεγχάγης λέγοντας ότι ανήκει στη Βαλ. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει διευκρινιστεί, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 46χρονος Μάντσεν, που κρατείται από τις 11 Αυγούστου, δηλώνει ότι η Βαλ έχασε τη ζωή της σε ατύχημα, όταν χτυπήθηκε από μια καταπακτή πάνω στο υποβρύχιό του.

Η αστυνομία κατηγορεί τον Μάντσεν για τη δολοφονία της Βαλ, κατηγορία που επισύρει ποινή φυλάκισης από πέντε χρόνια έως ισόβια.

Ο Μάντσεν συνελήφθη μετά τη βύθιση του υποβρυχίου του και αφότου διασώθηκε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ