27χρονος πατέρας πάτησε με το τζιπ τον 2 χρόνο γιο του & τον εγκατέλειψε αβοήθητο να πεθάνει

Το μικρό αγοράκι που βρισκόταν στο όχημα δεν φορούσε ζώνη με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί στην άσφαλτο

Ένα 2χρονο αγοράκι σκοτώθηκε σε τροχαίο την περασμένη Τρίτη όταν ο πατέρας του συγκρούστηκε με άλλο όχημα την ώρα που φέρεται να προσπαθούσε να διαφύγει με κλοπιμαία από κατάστημα «Wallmart» στο Λέβιταουν της Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο ύποπτος, ο 27χρονος Christopher Kuhn από το Χάμιλτον του Νιου Τζέρσι, είχε κλέψει εμπόρευμα αξίας 228 δολαρίων από το υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας όταν μπήκε σ' ένα χρυσαφί τζιπ και παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σ' ένα διερχόμενο όχημα, το οποίο με τη σειρά του συγκρούστηκε με ένα τρίτο.

Το μικρό αγοράκι που βρισκόταν στο όχημα του Kuhn δεν φορούσε ζώνη με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί στην άσφαλτο. Ο Kuhn δεν σταμάτησε και μάλιστα πέρασε με το αυτοκίνητο πάνω από το σώμα του γιου του πριν διαφύγει από το σημείο, όπως αναφέρει η lifo.gr

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τον 27χρονο δράστη, τον έπιασαν και τον τον συνέλαβαν λίγο αργότερα.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Lower Bucks, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Κανένας άλλος απ' όσους ενεπλάκησαν στο τροχαίο δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Με βάση τα όσα ανέφερε το τοπικό γραφείο του εισαγγελέα, την ώρα που η αστυνομία έφτασε στο κατάστημα «Walmart», ο Kuhn είχε ήδη επιβιβαστεί στο τζιπ του και έφευγε μακριά.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ο ύποπτος έβαλε το παιδί στο αμάξι αλλά δεν το τοποθέτησε στο παιδικό καθισματάκι που υπήρχε στο πίσω μέρος.

Ο Kuhn αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για ανθρωποκτονία τρίτου βαθμού, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και επτά ακόμη κατηγορίες. Κρατείται με εγγύηση 5 εκατ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ