Ο καθηγητής του Παντείου Συρίγος τόλμησε & τώρα έγινε αφίσα των Αναρχικών (ΦΩΤΟ)

Η αφίσα φέρει την φωτογραφία του κ. Συρίγου, έχει τίτλο «Αυτός είναι ο φασίστας».

Με σαφή πρόθεση την στοχοποίηση του καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου, Αγγελου Συρίγου, έχουν γεμίσει με αφίσα οι τοίχοι του ιδρύματος, πολλές γωνιές στο Κουκάκι αλλά και στις οδούς Μαυρομιχάλη και Ασκληπιού στα Εξάρχεια. 

Η αφίσα φέρει την φωτογραφία του κ. Συρίγου, έχει τίτλο «Αυτός είναι ο φασίστας» και συνοδεύεται από ένα κείμενο κατά του καθηγητή. Αμεση ήταν η αντίδραση της Συγκλήτου του ιδρύματος η οποία σε ανακοίνωσή της μιλά για «κυκλοφορία αφίσας δίκην ρωμαϊκών προγραφών».

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», καθηγητές του ιδρύματος κάνουν προσπάθεια για την υπογραφή κειμένου απ' όλους τους καθηγητές του Παντείου, όπως αναφέρει το kathimerini.gr

Να σημειωθεί ότι ο κ. Συρίγος είχε επικρίνει δύο φοιτητές - όχι της Παντείου - που έκαναν αφισοκόλληση στους φρεσκοβαμμένους τοίχους του ιδρύματος με αποτέλεσμα λίγο αργότερα μια άλλη μικρή ομάδα φοιτητών να τον ξυλοκοπήσει.

Το επεισόδιο που σημειώθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου, πήρε τη δικαστική οδό και ο πρώτος φοιτητής ήδη καταδικάστηκε ενώ στις 9 Οκτωβρίου είναι η δίκη του δευτέρου φοιτητή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ