Θρήνος για τους Αντετοκούνμπο: Πέθανε ξαφνικά ο πατέρας τους μόλις 54 ετών

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Ο 54χρονος Τσαρλς Αντετοκούνμπο “πατριάρχης” της οικογένειας Αντετοκούνμπο εντελώς ξαφνικά άφησε την τελευταία του πνοή νωρίς το μεσημέρι Παρασκευής, αφού κατά πάσα πιθανότητα υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στο Μιλγουόκι.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο είχε νοσηλευτεί και πριν από δύο χρόνια στον Ευαγγελισμό, όταν είχε αισθανθεί έντονους πόνους και είχε υποβληθεί σε στεφανιογραφία.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη απώλεια για την οικογένειά του, για την σύζυγό του, Βερόνικα και για τα παιδιά του, Θανάση, Γιάννη, Κώστα, Αλεξ και Φράνσις Αντετοκούνμπο.

Η θλίψη είναι τεράστια για την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ ο Θανάσης πήρε ειδική άδεια από τον Παναθηναϊκό και πετάει εσπευσμένα για το Μιλγουόκι.

Το μήνυμα των Μιλγουόκι Μπακς στα ελληνικά

Η ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς, όπου αγωνίζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εξέφρασε τα συλλυπητήρια και μάλιστα στα ελληνικά μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδας.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του NBA:

"Η οικογένεια των Milwaukee Bucks είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του Γιάννη, Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Ολη η ομάδα, οι συμπαίκτες και οι προπονητές είναι εδώ για να στηρίξουν τον Γιάννη και την οικογένειά του στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Ο Τσαρλς ήταν μεγάλο κομμάτι των Bucks και θα μας λείψει πολύ. Εκ μέρους της ιδιοκτησίας, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και προσευχόμαστε για τον Γιάννη και την οικογένειά του."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ