Κρήτη: Η νύφη έμαθε 2 μέρες ώρες πριν ότι παντρεύεται - Ο γαμπρός τα είχε ετοιμάσει όλα

Τον πιο απρόοπτο γάμο έκανε ένα ζευγάρι στην Κρήτη με την νύφη να μαθαίνει μόλις δύο ώρες πριν πως παντρεύεται.

Κι όμως η Μαρία Βαλούρδου είχε στο μυαλό της πως θα παντρευτεί με τον αγαπημένο της Γιώργο Ιωαννίδη κάπου μέσα Οκτωβρίου και αυτό που είχε φροντίσει να πάρει από τώρα ήταν απλά ένα όμορφο, λιτό φόρεμα.

Ωστόσο φαίνεται πως ο αγαπημένος της δεν μπορούσε να περιμένει και έτσι φρόντισε από μόνος τους όλες τις προετοιμασίες του γάμου, ξεκινώντας από τα μέσα Ιουλίου.

Ο γάμος έγινε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου. Επίσης, όλοι φίλοι και οι συγγενείς γνώριζαν για τον γάμο, αλλά η νύφη το έμαθε μόλις δύο ώρες πριν.

Μάλίστα, ακόμη και όταν η ίδια έμαθε πως παντρεύεται δεν της είπαν καμία λεπτομέρεια, όπως για το που θα γίνει η τελετή ή η γαμήλια δεξίωση, με αποτέλεσμα ο γάμος της να είναι μία απίστευτη έκπληξη για εκείνη.

Τελικά, ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Φωκά στην Κολοκύθα, ενώ ο γαμπρός δεν ζήτησε το χέρι από τον πατέρα της νύφης, αλλά από την... κόρη της.

Σύμφωνα με το ekriti.gr μετά την πρόταση γάμου πραγματοποιήθηκε η τελετή στον Ιερό Ναό και μετά το μυστήριο, η γιορτή αγάπης συνεχίστηκε σε έναν ξεχωριστό χώρο στο Αγιο Νικόλαο όπου οι εκπλήξεις δεν είχαν τέλος…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ