Χειρουργό ή ψυχίατρο; Ποιοι γιατροί είναι πιο ελκυστικοί για τις γυναίκες; Έρευνα

Το κλειδί της  ερωτικής διέγερσης των γυναικών φαίνεται πως κρατούν στα χέρια τους  οι χειρουργοί. Μπορεί οι γυναίκες να τους  επισκέπτονται  στο ιατρείο ή στο νοσοκομείο για να βρουν την  υγειά τους αλλά μετά από την πρώτη επαφή μαζί τους ξεσηκώνονται ερωτικά.

Το κλειδί της  ερωτικής διέγερσης των γυναικών φαίνεται πως κρατούν στα χέρια τους  οι χειρουργοί. Μπορεί οι γυναίκες να τους  επισκέπτονται  στο ιατρείο ή στο νοσοκομείο για να βρουν την  υγειά τους αλλά μετά από την πρώτη επαφή μαζί τους ξεσηκώνονται ερωτικά. Λίγο τα χέρια τους , λίγο ο τρόπος που  αγγίζουν , λίγο το μυαλό τους,  λίγο η εξωτερική εμφάνιση δεν αργεί να  γίνει το κακό...



Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την UniformDating.com μια ιστοσελίδα για singles απέδειξε πως οι χειρουργοί είναι το πιο ελκυστικό είδος του γιατρού, όπως γράφει το iatropedia.gr!

Σε δείγμα χιλίων γυναικών που ρωτήθηκαν, ένα ποσοστό που άγγιζε το 36% των γυναικών απάντησε πως όλες τις ειδικότητες βρίσκει πιο θελκτικούς τους χειρουργούς.

Την δεύτερη θέση κατείχαν οι παιδίατροι, οι συγκέντρωσαν τις προτιμήσεις 28% των γυναικών.



Η ίδια έρευνα όμως έδωσε απάντηση και στο καυτό ρώτημα γιατί οι χειρουργοί να λάβουν την πρώτη θέση;

Η πλειοψηφία των γυναικών απάντησε πως είναι πως η χρουργική ειδικότητα είναι πιο ελκυστικοί από τις υπόλοιπες ειδικότητες καθώς είναι πεπεισμένες ότι οι περισσότεροι διαθέτουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα τους είναι ότι μπορούν να παραμείνουν ήρεμοι και ψύχραιμοι σε δύσκολες καταστάσεις.

Επιπλέον το γεγονός ότι οι χειρουργοί είναι πιθανό να είναι "καλά με τα χέρια τους" προστέθηκε στα συν τους.

Όπως απέδειξε η ίδια έρευνα , το 41% ​​των γυναικών έχουν φλερτάρει με έναν γιατρό, ακόμη και αν θεραπεία για έναν τραυματισμό ή για μια ασθένεια.

Τα νέα για τους ψυχιάτρους όμως είναι άσχημα καθώς μόνο το 6% των γυναικών δήλωσαν ότι έλκονται από τα θέλγητρά τους.Μάλιστα η πλειοψηφία ανάεφερε ότι δεν αισθάνονται καλά μαζί τους. Κυρίως τις απωθεί η ιδέα να βγουν ένα ραντεβού μαζί τους από το φόβο ότι μπορεί να μοιάζει σαν να κάθονται στο καναπέ του Σίγκμουντ Φρόιντγια ψυχανάλυση


Μαγνητίζει η λευκή ποδιά

ένα ακόμη σημείο που ξεσηκώνει ερωτικά τις γυναίκες είναι η λευκή ποδιά που φορούν πράγμα που τους κάνει στα μάτια των γυναικών να φαίνονται πιο ικανοί στη διοίκηση.

Το γεγονός ότι κατανοούν τα ιατρικά και γενικότερης φύσης προβλήματα τους τους καθιστά ανώτερους στα μάτια των γυναικών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η απάντηση μιας γυναίκας η οποία επισκέπτεται τα τελευταία πέντε χρόνια ένα συγκεκριμένο χειρουργό για πάθηση που αντιμετωπίζει.Όπωςδήλωσε "αντί να πάω σε ψυχολόγους προτιμώ να συζητάω με τον γιατρό του τα προβλήματα που αντιμετωπίζω , αφού με ξέρει καλά , μπορεί να μου δώσει λύσεις και δεν θα το μάθει και κανένας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ