Μεγάλου: Δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις από το πόρισμα για την Πειραιώς

Οι νέες διευκρινίσεις από την διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ακολουθούν τις αποκαλύψεις του πορίσματος της Τράπεζας της Ελλάδος

Καθησυχαστικός σχετικά με τις εξελίξεις στην Τράπεζα Πειραιώς εμφανίστηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας, Χρήστος Μεγάλου. 

«Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν αναμένουμε να προκύψουν σημαντικές οικονομικές ή κεφαλαιουχικές επιπτώσεις από τα ευρήματα της εποπτικής επιθεώρησης που διενεργήθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος σε σχέση με θέματα του παρελθόντος», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Bloomberg. 

 

Οι νέες διευκρινίσεις από την διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ακολουθούν τις αποκαλύψεις του πορίσματος της Τράπεζας της Ελλάδος που διαπιστώνει παραβάσεις κανονισμών από στελέχη της προηγούμενης διοίκησης.  

Μάλιστα χθες η Τράπεζα εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με τα δημοσιεύματα για το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος, υπογραμμίζοντας ότι «το αναφερόμενο στα δημοσιεύματα πόρισμα δεν μας έχει γνωστοποιηθεί έως σήμερα. Σε κάθε περίπτωση,  το πλαίσιο εταιρικής διακυβέρνησης της Τράπεζας Πειραιώς δεν επιτρέπει να σχολιάζουμε οποιαδήποτε ζητήματα ελέγχονται ή βρίσκονται υπό διερεύνηση από τις αρχές»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ