15χρονος αυτοκτόνησε έπειτα από μαρτυρικό bullying γιατί ήταν όμορφος & τον ζήλευαν που άρεσε στα κορίτσια (ΦΩΤΟ)

Ο 15χρονος Brandon Rayat κρεμάστηκε στην κρεβατοκάμαρά του.

Ένας έφηβος αυτοκτόνησε έπειτα από bullying που δεχόταν από συμμαθητές του επειδή ήταν όμορφος και άρεσε στα κορίτσια, λένε οι γονείς του άτυχου νέου από την Αγγλία.

Ο 15χρονος Brandon Rayat κρεμάστηκε στην κρεβατοκάμαρά του, καθώς για αρκετούς μήνες δεχόταν επιθέσεις από συνομήλικούς του που τον φώναζαν «παιδεραστή», του έστελναν απειλητικά μηνύματα στα social media και τον απειλούσαν ότι θα βιάσουν τη μητέρα του.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο μαθητής από το Λέστερ υπέστη καθημερινά πάνω από ένα χρόνο σωματική και ψυχική κακοποίηση από τα «διαδικτυακά βασανιστήρια», μέχρι που δεν μπορούσε πλέον να πάει στο σχολείο και σταμάτησε να βγαίνει από το σπίτι του από τον φόβο.

Οι γονείς του 15χρονου

Η μητέρα του, η Mina, που εγκατέλειψε τη δουλειά της για να στηρίξει τον γιο της, δήλωσε: «Οι απειλές και ο εκφοβισμός του πήραν τη ζωή, δεν ήταν πια ο Brandon. Ο Brandon ήταν ένα όμορφο αγόρι και πολλά κορίτσια τον ήθελαν. Πιστεύω ότι οι συμμαθητές του τον ζήλευαν για αυτό. Είχε ξυρίσει τα μαλλιά του έτσι ώστε να μοιάζει με τα άλλα παιδιά και να γίνει αποδεκτός. Ήθελε να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο και να γίνει γιατρός, είχε προγραμματιστεί όλη του τη ζωή, αλλά αυτά τα αγόρια ήταν αμείλικτα».

Η Μina και ο Raj, πατέρας του Brandon, συνειδητοποίησαν ότι το bullying που δεχόταν ήταν σοβαρό όταν ο γιος τους είχε καταρρεύσει.

«Μερικοί από τους φίλους του μας είπαν ότι είχε την προσοχή των κοριτσιών στο σχολείο και αυτό γύρισε εναντίον του. Είχε αρχίσει να μου λέει ότι δεν ήθελε να πάει στο σχολείο και ότι δεν του άρεσαν οι άνθρωποι εκεί, αλλά δεν κατάλαβα πόσο κακή ήταν η κατάσταση μέχρι που κατέρρευσε», τονίζει η μητέρα του.

Σε έρευνα που διεξήχθη για τον θάνατο του Brandon τον περασμένο μήνα, βγήκε το συμπέρασμα ότι οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας φέρουν ευθύνη καθώς δεν εκτίμησαν σωστά την κατάσταση, αφού το παιδί είχε εξομολογηθεί στον ψυχίατρο 11 μέρες πριν το θάνατό του ότι είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ