Good news: Ιερέας δώρισε από το υστέρημά του σχολικά είδη σε 41 παιδιά της Ενορίας

Πράξη αγάπης από τον ιερέα. 

Σχολικά είδη και ότι είναι απαραίτητο σε 40 και πλέον μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διενεμήθησαν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 με την συνδρομή και πρωτοβουλία του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, πατρός Αθανασίου Φ. Μισσού.

Οι νέοι και οι νέες είναι μέλη των εκκλησιαστικών – λατρευτικών συνάξεων του Ιερού Ιδρυματικού Ναού Αγίου Τρύφωνος του Κέντρου Αποθεραπείας Φυσικής & Κοινωνικής Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Ρόδου (Κ.Α.Φ.Κ.Α) - Κολύμπια Ρόδου, στον οποίο διακονεί ο πατέρας Αθανάσιος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μιλώντας στη «Ροδιακή» ο Πανοσιολογιότατος «ήταν μια ελάχιστη κίνηση αγάπης και προσφοράς, ως μια ένδειξη ευγνωμοσύνης προς την μαθητιώσα νεολαία που τόσο χειμάζεται από τις προκλήσεις των καιρών. Φροντίζουμε για τους μαθητές και την διευκόλυνση στην εκπαίδευσή τους, χτίζουμε το μέλλον της χώρας μας σε γερά θεμέλια, με την βοήθεια του Θεού».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ιστορικό του πατέρα Αθανάσιου, καταγράφεται διαχρονικά πλειάδα αγαθοεργιών με ανιδιοτελή σκοπό για αυτό και η ενέργεια αυτή δεν είναι μοναδική αφού θα υπάρξουν και μέλλουσες κοινωνικές ενέργειες του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ