Ήταν πολύ όμορφη και ήθελα να κάνω σεξ μαζί της, ομολόγησε ο Αφγανός δολοφόνος της Γερμανίδας φοιτήτριας

Συνάντησε τυχαία στο δρόμο του την άτυχη Μαρία αφού εκείνη έβαλε τις φωνές όταν έπεσε από το ποδήλατό της.

Συγκλονίζει η κατάθεση του Αφγανού που βίασε και δολοφόνησε την 19χρονη κόρη ανώτερου αξιωματικού της Κομισιόν.

Ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της αδικοχαμένης 19χρονης, ενώ στη συνέχεια έλυσε την σιωπή του λέγοντας γιατί το έκανε.

Έχοντας γράψει όσα ήθελε να πει σε ένα χαρτί, ο Αφγανός, ο οποίος δολοφόνησε την 19χρονη αφού πρώτα τη βίασε, υποστήριξε ότι το βράδυ της δολοφονίας είχε καπνίσει χασίς και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Όπως είπε συνάντησε τυχαία στο δρόμο του την άτυχη Μαρία αφού εκείνη έβαλε τις φωνές όταν έπεσε από το ποδήλατό της, όπως δημοσιεύει το iefimerida.gr 

«Όταν είδα πόσο όμορφή ήταν, ήθελα να κάνω σεξ μαζί της» είπε για το μοιραίο βράδυ περιγράφοντας πώς της έκλεισε το στόμα και στη συνέχεια την έπνιξε με ένα μαντίλι. Όσο για την κίνησή του να την ρίξει μέσα σε ένα ποτάμι ο Χαβάρι είπε ότι το έκανε για να ξεπλύνει από πάνω του το αίμα της 19χρονης.

«Σας ζητώ συγγνώμη. Μακάρι να μπορούσα να πάρω πίσω όσα έκανα» διάβασε στη δήλωσή του ο Χαβάρι λέγοντας ότι κάθε βράδυ βλέπει εφιάλτες με ό,τι έκανε.

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν πως όλα όσα έκανε ο Χαβάρι ήταν προμελετημένα.

Να σημειωθεί πως ο Αφγανός συνελήφθη όταν το DNA του βρέθηκε στο κασκόλ της 19χρονης, ενώ ο ίδιος έκοψε αμέσως κοντά τα μαλλιά του μετά το έγκλημα για να μην τον αναγνωρίσουν.

Άλυτο μένει ακόμη το μυστήριο το γεγονός ότι ο Χουσείν Χαβάρι είχε καταδικαστεί σε 10ετή φυλάκιση για την απόπειρα δολοφονίας μίας φοιτήτριας στην Κέρκυρα, την οποία και είχε σπρώξει από ένα βράχο. Ωστόσο, ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος το 2013 για άγνωστους λόγους, ενώ οι Γερμανικές αρχές δεν ήξεραν τίποτα για το εγκληματικό του παρελθόν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ