Αυτά θέλει το κάθε ζώδιο από τη ζωή του: Ποιοι θέλουν έρωτα και ποιοι θα ήταν ευχαριστημένοι με λίγα και καλά

Ο Κριός θέλει περιπέτεια. Δράση. Αδρεναλίνη. Extreme sports. Γενικά, να γίνεται χαμός. Και να φλερτάρει (μέσα στον χαμό).

Ο Ταύρος θέλει καλό φαγητό. Και σταθερότητα. Όταν λέμε σταθερότητα, εννοούμε να μην αλλάζει ποτέ τίποτα. Να γεράσει με την πρώτη του σχέση. Στο πρώτο του σπίτι. Και στην πρώτη του δουλειά. Και να τον αφήνουν στην ησυχία του.

Ο Δίδυμος θέλει κουβέντα. Πολλή κουβέντα. Και κέφι, και μεγάλες παρέες, και ενδιαφέροντες ανθρώπους στη ζωή του, όπως δημοσιεύει το in2life.gr

Ο Καρκίνος θέλει αγάπη και στοργή, αγκαλίτσες και ζουζούνισμα. Και να του συγχωρούν τις απιστίες του.

Ο Λέων θέλει μια «αυλή» να τον θαυμάζει. Και να γοητεύει όποιον γνωρίζει.

Ο Παρθένος θέλει να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα και να έχει τον τελευταίο λόγο παντού –από το πού θα πάει η παρέα διακοπές μέχρι το τι θα παραγγείλουν και τι ταινία θα δουν το βράδυ με τον σύντροφό του. Α, και ένα καθαρό σπίτι.

Ο Ζυγός θέλει δικαιοσύνη. Και όμορφα πράγματα στη ζωή του. Και να μην τον εκνευρίζεις –αλλά αυτό δεν θα το καταφέρεις, όσο και αν το προσπαθήσεις.

Ο Σκορπιός θέλει κατά βάση καλό σεξ. Και να περνάει πάντα το δικό του.

Ο Τοξότης θέλει να ταξιδεύει. Δεν τον νοιάζει πού, αρκεί να ταξιδεύει. Επίσης, να τον αγαπάνε όλοι όσοι τον ξέρουν. Και να μην τον ρωτάνε τι ώρα θα γυρίσει.

Ο Αιγόκερως θέλει καριέρα. Δόξα. Αναγνώριση. Λεφτά. Δουλίτσα (να υπάρχει). Και αγάπη –σταθερή, όχι φουρτούνες με έρωτες κι αηδίες.

Ο Υδροχόος θέλει ιδέες, πολλές καινούριες ιδέες για δημιουργικά project που θα αλλάξουν τον κόσμο. Και φίλους να τις συζητάει.

Ο Ιχθύς θέλει ρομάντζο. Και κατανόηση για την κυκλοθυμία του, που δεν την κατάλαβε ποτέ κανείς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ