Αποκοιμήθηκε μεθυσμένος πατέρας και ο σκύλος κατασπάραξε το μόλις 20 ημερών μωρό του

Tον μικρό Reggie Young βρήκε ετοιμοθάνατο η μητέρα του,  όταν γύρισε στο σπίτι.

Σε φυλάκιση 21 μηνών καταδικάστηκε ένας άνδρας, o οποίος αποκοιμήθηκε, όντας μεθυσμένος και το σκυλί της οικογένειας κατασπάραξε το μόλις τριών εβδομάδων παιδί του.

Σύμφωνα με τον Guardian, τον μικρό Reggie Young βρήκε ετοιμοθάνατο η μητέρα του, Maria Blacklin όταν γύρισε στο σπίτι, ενώ ο σύντροφός της Ryan Young και ο σκύλος τους Tricky, ράτσας Lakeland, κοιμόντουσαν.

Στο δικαστήριο Νιούκαστλ ειπώθηκε, ότι η επίθεση του σκύλου θα μπορούσε εύκολα να είχε σταματήσει αλλά ο πατέρας δεν ξύπνησε, με το περιστατικό να υπολογίζεται ότι διήρκεσε ακόμη και 20 λεπτά.

O Ryan Young μεταφέρει το φέρετρο με τη σορό του νεογέννητου παιδιού του στην κηδεία τον Ιούλιο του 2015 - Owen Humphreys/PA

Ο πατέρας του παιδιού, δήλωσε στην αστυνομία ότι είχε πιει οκτώ μεγάλα κουτάκια μπύρας, ενώ ένας ταξιτζής της περιοχής ισχυρίστηκε ότι του είχε ζητηθεί να παραδώσει άλλα οκτώ στη διεύθυνση της οικίας των Young.

Η γιαγιά της Maria Blacklin είχε πεθάνει εκείνη την μέρα και η μητέρα είχε πάει να παρηγορήσει την οικογένειά της, αφήνοντας τον σύντροφό της να προσέχει τον Reggie.

Όταν η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι, αντίκρισε μια σκηνή «γοτθικού τρόμου», σύμφωνα με τον δικαστή Tim Gittens, με το βρέφος να κείτεται στο πάτωμα σε μια λίμνη αίματος.

Το χρώμα του νεογέννητου είχε γίνει μοβ αλλά ανάπνεε αλλά το πλήρωμα του ασθενοφόρου δεν κατάφερε να το κρατήσει στη ζωή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ