18χρονη πέθανε από 5 σακουλάκια με «Έκσταση» που έσκασαν μέσα στην κοιλιά της – φωτό

Η ισπανική αστυνομία άρχισε έρευνα πάνω στον θάνατο της φοιτήτριας νομικής όταν τοξικολογική ανάλυση βρήκε διπλάσια δόση στο αίμα της.

Νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο ξενοδοχείο της στην Ίμπιζα όπου βρισκόταν για να γιορτάσει τα γενέθλια δύο φίλων της, βρέθηκε μια 18χρονη Βρετανίδα αφού κατάπιε πέντε σακουλάκια με ταμπλέτες «Έκσταση».

Οι γονείς της Ρεμπέκα Μπορκ πιστεύουν ότι ενδεχομένως εξαναγκάστηκε, καθώς στο σώμα της βρέθηκε πλαστικό σακουλάκι και δηλώνουν ενώπιον δικαστηρίου του Νότιγχαμ: «Δοκίμασε κοκαΐνη με ανθρώπους που ήξερε και ανθρώπους στον περίγυρό της που ήξερε. Είπε στην αδελφή της μετά ότι δεν της άρεσε, οπότε δεν χρειαζόταν να ανησυχεί. Ήταν ξεκάθαρη σχετικά με το τι άφηνε να μπαίνει στο σώμα της και τι όχι».

Η ιατροδικαστής  του Νότιγχαμσαϊρ, Μέιριν Κέισι, είπε πως υπάρχουν σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τον θάνατό της που παραμένουν αναπάντητα.

«Δεν θα μάθουμε ποτέ πώς βρέθηκαν αυτές οι σακούλες στο στομάχι της. Στο ταξίδι εκείνο στην Ίμπιζα κανείς δεν είδε την Μπέκι να παίρνει ναρκωτικά- αυτό είναι που καταλαβαίνω. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως ουδείς μπορεί να μας εξηγήσει πώς βρέθηκαν στο σύστημά της».

Και συμπλήρωσε, όπως διαβάζουμε στον Βρετανικό Independent: «Διαπίστωσα πως δεν είχε λάβει παρά μέτρια ποσότητα αλκοόλ. Δεν υπάρχουν στοιχεία περί κάποιου είδους επίθεσης. Αδυνατώ να πω πώς λήφθηκαν ένα δέμα ή δέματα. Δεν θα μάθουμε ποτέ πώς βρέθηκαν στο στομάχι της αυτές οι σακούλες. Είναι σαν η Μπέκι να μην ένιωσε καλά και να έπαθε σύγχυση- και πιθανότατα πέθανε λίγο μετά».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ