Thomas Cook : Οι κάτω των 30 «party-animals» φεύγουν από την Ίμπιζα και πάνε Ζάκυνθο - Κω

Οι κρατήσεις για την Ελλάδα σημειώνουν σταθερή αύξηση μεταξύ των πελατών ηλικίας κάτω των 25 ετών.

Η πρόσφατη αύξηση του τουρισμού στα ελληνικά νησιά περιλαμβάνει και πολλές διασημότητες που έχουν πλημμυρίσει φωτογραφίες και βίντεο τα social media αλλά και μια νέα ομάδα party aninmals που ανακαλύπτει το ελληνικό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο Thomas Cook, οι τουρίστες ηλικίας κάτω των 30 ετών εγκατέλειψαν τους κλασικούς χώρους διασκέδασης στην ισπανική Ίμπιζα για τα φθηνότερα ελληνικά νησιά, ιδιαίτερα την Κω και τη Ζάκυνθο, όπως μεταδίδει το greekreporter.gr

Οι κρατήσεις για την Ελλάδα σημειώνουν σταθερή αύξηση μεταξύ των πελατών ηλικίας κάτω των 25 ετών. Τα δημοφιλέστερα ελληνικά νησιά είναι η Κως και η Ζάκυνθος που φέτος είχαν διπλάσιους από το αναμενόμενο τουρίστες κάτω των 25 ετών. Αντιθέτως οι κρατήσεις από τουρίστες άνω των 50 ετών μειώνονται από έτος σε έτος.

Ο Thomas Cook δήλωσε: «Οι νεαροί παραθεριστές που αναζητούν πιο εναλλακτικές και οικονομικότερες επιλογές από την Ίμπιζα επιλέγουν τα Καρδάμαινα στην Κω, όπου μπορούν να πάρουν είναι μέχρι το πρωί στα μπαρ».

Ο Λαγανάς στη Ζάκυνθο είναι μια άλλη αγαπημένη περιοχή και θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα hotspots της Ευρώπης για τους κάτω των 25 ετών που δεν έλκονται από την Ίμπιζα και διαθέτουν αυστηρότερο προϋπολογισμό.

«Η Ελλάδα διανύει μια ανοδική χρονιά και αυτά τα αναδυόμενα πάρτι βοηθούν απλώς στη διεύρυνση της προσφοράς της, ενώ οι πελάτες που αναζητούν την εμπειρία" Mamma Mia "έχουν μια τεράστια γκάμα αυθεντικών ελληνικών ξενοδοχείων και εστιατορίων σε χιλιάδες νησιά», αναφέρει το πρακτορείο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ