Η Μπριζίτ Μακρόν θα επισκεφθεί την Αθήνα με "ξεναγούς" την Σίσσυ Παυλοπούλου & την Μπέτυ Μπαζιάνα

Η κυρία Μακρόν θα ακολουθήσει το δικό της πρόγραμμα τις δύο μέρες παραμονής της στην πρωτεύουσα.

Τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, που φτάνει αύριο στην Αθήνα θα συνοδεύει η σύζυγός του Μπριζίτ.

Η κυρία Μακρόν θα ακολουθήσει το δικό της πρόγραμμα τις δύο μέρες παραμονής της στην πρωτεύουσα και αναμένεται να επισκεφθεί αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, συνοδευόμενη από τη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, Σίσσυ και τη σύντροφο του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Την Πέμπτη την κυρία Μακρόν θα συνοδεύει η Σίσσυ Παυλοπούλου και πιθανότατα θα επισκεφθούν το Βυζαντινό Μουσείο, ενώ την Παρασκευή η Μπριζίτ Μακρόν θα συναντηθεί με την Μπέτυ Μπαζιάνα και αναμένεται να επισκεφθούν το Μουσείο της Ακρόπολης.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη στάση του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας, θα είναι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου ο Εμανουέλ Μακρόν θα καταθέσει στεφάνι.

Στη συνέχεια θα πάνε στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Προκόπης Παυλόπουλος και η σύζυγός του Σίσσυ θα υποδεχθούν το ζεύγος Μακρόν, όπου ο κ. Παυλόπουλος θα παρασημοφορήσει τον Γάλλο Πρόεδρο με το ανώτατο παράσημο του Ελληνικού Κράτους, τον μεγαλόσταυρο του Σωτήρος.

Κατόπιν η Μπριζίτ Μακρόν μαζί με τη σύντροφο του πρωθυπουργού θα επισκεφθεί το Κέντρο Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» και στη συνέχεια την Ακρόπολη.

Το βράδυ της Πέμπτης στο επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του ζεύγους Μακρόν θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι η σύζυγος του Γάλλου προέδρου με τη Σίσσυ Παυλοπούλου, την Μπέτυ Μπαζιάνα, την Αγγελική Βούτση και τη Μαρέβα Μητσοτάκη.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ