Good news: Η μπύρα της Πάρου ψηφίστηκε ως μια από τις καλύτερες στον κόσμο από 12.000 προϊόντα - Πέρασε το τεστ 500 κριτικών τροφίμων

Η διοργάνωση Great Taste Awards, από τις πιο σημαντικές του κόσμου που βραβεύει ότι καλύτερο σε τρόφιμα και ποτά τα αστέρια του 2017.

Η μπύρα 56 Isles Pilsner της Μικροζυθοποιίας Πάρου κατάφερε να διακριθεί  και να αποσπάσει το  αστέρι Great Taste 2017 ανάμεσα σε συνολικά 12.366 προϊόντα που συμμετείχαν και αξιολογήθηκαν από 500 έμπειρους κριτές.

Με 500 από τους πιο έμπειρους ουρανίσκους που ανήκουν σε κριτικούς τροφίμων, σεφ, μάγειρες, εστιάτορες και παραγωγούς καθώς και πλήθος food editors η Great Taste Awards αναγνωρίζεται ευρέως ως το πιο σημαντικό σύστημα διαπίστευσης τροφίμων για μικρές παραγωγές, καθώς και ειδικά προϊόντα μεγάλων εταιρειών διατροφής.

Οι κριτές της Great Taste δοκιμάζουν χωρίς να γνωρίζουν το προϊόν. Είτε πρόκειται για μπύρα, μπισκότα ή καφέ σε όλα τα προϊόντα αφαιρείται η συσκευασία πριν την γευσιγνωσία. Στην συνέχεια τα δοκιμάζουν και αποφασίζουν ποια προϊόντα αξίζουν να βραβευθούν.

Φέτος οι συμμετοχές στο Great Taste Awards  έφτασαν τις 12.366 υποψηφιότητες.

"Είμαστε υπερήφανοι που ένα ποιοτικό ελληνικό προϊόν κερδίζει διεθνή αναγνώριση. Στο πρώτο έτος παραγωγής μας και την πρώτη φορά που λαμβάνουμε μέρος σε ένα διαγωνισμό, πήραμε το πρώτο μας αστέρι! Γνωρίζαμε ότι είχαμε μία καλή μπύρα αλλά αυτό το σήμα τιμής, καθρεφτίζει την προσπάθεια και πάνω από όλα το πάθος που έχουμε επενδύσει στην δημιουργία της 56 Isles, είμαστε ενθουσιασμένοι!" δήλωσε ο Μαρίνος Αλεξάνδρου, συνιδρυτής της Μικροζυθοποιίας Πάρου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ