Ζώδια: σύνοδος Ερμή – Άρη σήμερα – για πάθη από τα παλιά προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης

Επηρεάζονται κυρίως όσοι ανήκουν σε Ζώδιο της Φωτιάς ή του Αέρα, του 3ου δεκαημέρου

Εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία, χωρίς όμως να είμαστε παρορμητικοί και με αλόγιστο πόθο, διαβάζουμε στο oroskopos.gr.

Κριός

Σήμερα θα νιώθεις ότι όλα είναι με το μέρος σου. Θα υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και θα νιώθεις υπερβολική αισιοδοξία. Πρόσεξε τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις και τις υποσχέσεις που δίνεις καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αργότερα να νιώσεις ότι πνίγεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις. Η διάθεσή σου θα είναι χαρούμενη και οι κοινωνικές σου επαφές καλές.

Ταύρος

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις όλα αυτά που έχεις προγραμματίσει. Η θέληση και οι εσωτερικές σου παρορμήσεις συνυπάρχουν αρμονικά ώστε η επιτυχία να έρθει πολύ γρήγορα. Το σύμπαν είναι με το μέρος σου. Ξεκίνα λοιπόν τις κατάλληλες κινήσεις και θα δεις ότι θα έχεις την επιτυχία με το μέρος σου.

Δίδυμος

Η διάθεση σου σήμερα θα είναι καλή. Φρόντισε πρώτα να λύσεις τα ζητήματα του παρελθόντος και μετά κοίτα να ξεκουραστείς, γιατί θα νιώθεις λίγη αδυναμία. Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να πεις σε αγαπημένα άτομα πως νιώθεις; Η ιδανικότερη λύση για απόψε θα ήταν να περάσεις τη βραδιά σου χαλαρά με λίγα φιλικά πρόσωπα.

Καρκίνος

Σήμερα θα κινηθείς με μεθοδικότητα και πολύ έξυπνες κινήσεις για να κάνεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ιδιαίτερη προσοχή όμως χρειάζεται σε συζητήσεις που θα κάνεις για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους θα μπορέσεις να βρεις αρκετά ικανοποιητικές λύσεις.

Λέων

Σήμερα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ότι κάνεις με τον καλύτερο τρόπο. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που θα είναι πολύ θετική και θα κάνεις πολλά εποικοδομητικά πράγματα. Για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, μπορείς να μιλήσεις με δικούς σου ανθρώπους αλλά πρόσεξε πολύ τι θα πεις και πώς θα το πεις γιατί παραμονεύουν παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις.

Παρθένος

Μέρα έντονη κοινωνικότητα και επικοινωνία. Μέρα με πολλές ευκαιρίες για να διορθωθούν πολλά από τα λάθη του παρελθόντος. Για αυτό επείγει να ξεκαθαρίσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές κι έχεις συμμάχους τους πλανήτες. Το βράδυ φρόντισε να δεις φιλικά σου άτομα να διασκεδάσεις και να ξεδώσεις.

Ζυγός

Φρόντισε να ρίξεις λίγο τους τόνους σου και μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ στα καθημερινά θέματα. Βρες τρόπους να χαλαρώσεις. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Χρειάζεσαι δυνάμεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Απόψε επιδίωξε τη συντροφιά θετικών ανθρώπων που δεν σου δημιουργούν αρνητικά αισθήματα γιατί να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να είναι και μέρα απομόνωσης, ησυχίας περίσκεψης και ξεκούρασης. Ίσως σε έχει καταβάλει το τρέξιμο των τελευταίων ημερών που έχεις για να προλάβεις τα θέματά σου. Αισθάνεσαι κάπως άβολα εξαιτίας κάποιων δυσάρεστων καταστάσεων που διαδραματίζονται γύρω σου και σου στερούν το δικαίωμα να επέμβεις και να τις σταματήσεις.

 

Τοξότης

Φρόντισε σήμερα να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί και μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Είσαι από τα ζώδια που είναι από τη φύση τους πολύ υπεύθυνα. Ότι αναλαμβάνεις, θέλεις να το φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε σήμερα λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχική σου ηρεμία.

Αιγόκερως

Τη σημερινή ημέρα τα πράγματα θα είναι αρκετά χαλαρά χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Χαλάρωσε λοιπόν και ανασυντάξου. Μπορείς να προγραμματιστείς για το μέλλον και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις βάλει στο νου σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικό μάτι. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει αρκετά.

Υδροχόος

Οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι πάρα πολλές. Όμως θα μπορέσεις να επωφεληθείς και από ιδέες, γνώσεις και εμπειρία αυτών που βρίσκονται κοντά σου. Μην βολεύεσαι στις ευκολίες σου αλλά ψάξε τα πράγματα σε βάθος. Συζήτησε ότι μπορεί να σε απασχολεί με δικά σου άτομα και το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Αυτό που παίζει την μεγαλύτερη σημασία είναι να μην απαισιοδοξείς για τίποτε γιατί έχεις τις δυνατότητες να τα καταφέρεις πολύ καλά.

Ιχθύς

Τα διάφορα θέματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου γίνονται αιτία να έχεις αρκετή ψυχική κούραση. Ξεκαθάρισε και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις μέσα σου, μην έχεις ανασφάλειες για τίποτε και φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μπορεί η περίοδος να είναι λίγο έντονη σε σχέση με αυτά που θέλεις να κάνεις αλλά το σίγουρο είναι ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ