Συνελήφθη "Μητέρα Τερέζα"  της παγκόσμιας ηρωίνης στην Αθήνα - καταζητούμενη - "εγκέφαλος" διεθνούς κυκλώματος!

Συντόνιζε όλες τις μεταφορές ηρωίνης από την Αφρική προς την Ευρώπη και τις ΗΠΑ 

Στην σύλληψη μιας 49χρονης Τανζανής είχε προχωρήσει η ΕΛΑΣ την Πέμπτη και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν  η γυναίκα σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Το προσωνύμιό της στα διεθνή κυκλώματα διακίνησης ηρωίνης, αλλά και στις αστυνομίες της Ευρώπης, ακόμη και της DEA στην Αμερική, είναι «Μητέρα Τερέζα».

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στα διεθνή κυκλώματα ηρωίνης και συγκεκριμένα στον τομέα της διακίνησης, καθώς είναι ο άνθρωπος που συντονίζει όλες τις μεταφορές ηρωίνης από την Αφρική προς την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η ίδια πήρε το πρωσονύμιο «Μητέρα Τερέζα» διότι στρατολογούσε τα βαποράκια της στις φτωχές γειτονιές αφρικανικών κρατών.

Εκτιμάται ότι, δεκάδες βαποράκια την ημέρα ταξιδεύουν με κάθε μέσο από την Αφρική προς Ευρώπη και Αμερική, μεταφέροντας ηρωίνη, την οποία είτε έχουν καταπιεί, είτε έχουν τοποθετήσει σε πάτους αποσκευών, είτε σε διάφορες άλλες κρυψώνες.

Όλη αυτή την δραστηριότητα την συντόνιζε αυτή η γυναίκα, η οποία φέρεται να είχε επιτύχει μία συγκεκριμένη ημέρα πάνω από 100 αποστολές με βαποράκια!
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ