Άγνωστος δωρητής σπέρματος: «Έχω 59 παιδιά αλλά η γυναίκα μου δεν το ξέρει - Συνήθως ''προσφέρω'' με σεξουαλική επαφή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας από τους ανώνυμους δωρητές δήλωσε στο ντοκιμαντέρ «Desperately Seeking Semen» ότι οι δωρεές σπέρματος γίνονται στα πιο απίθανα μέρη.

Για ορισμένα ζευγάρια που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά με φυσιολικό τρόπο το διαδίκτυο προσφέρει μία πολύ φθηνότερη, και πολλές φορές «σκοτεινή» εναλλακτική: τις online τράπεζες σπέρματος. 



Ένα νέο ντοκιμαντέρ του BBC 3 συνάντησε online δωρητές σπέρματος, συμπεριλαμβανομένων και ανδρών που παραδέχθηκαν ότι το έκαναν ως μία ευκαιρία για σεξ χωρίς προφυλάξεις και έναν ακόμη που αποκάλυψε ότι είναι πατέρας 60 παιδιών χωρίς η γυναίκα του να γνωρίζει το παραμικρό, όπως δημοσιεύει η Daily Mail.



Ένας από τους ανώνυμους δωρητές δήλωσε στο ντοκιμαντέρ «Desperately Seeking Semen» ότι οι δωρεές σπέρματος γίνονται στα πιο απίθανα μέρη. «Μερικές φορές πηγαίνεις στο σπίτι κάποιου, άλλες φορές σε ξενοδοχείο ή σε σιδηροδρομικό σταθμό ή σε τουαλέτες μίας pub, των McDonald's, του Costa Cafe...», ανέφερε χαρακτηριστικά





Η πιο συγκλονιστική ωστόσο ομολογία είναι ενός δωρητή, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αποκάλυψε ότι είναι «πατέρας» περισσότερων από 60 παιδιών, πίσω από την πλάτη της γυναίκας του. 



«Ήδη έχω 59 παιδιά από δωρεές σπέρματος, επτά είναι "καθ' οδόν" και η γυναίκα μου δεν γνωρίζει τίποτα για αυτό. Όταν ανακαλύψεις ότι ο άνδρας σου δεν έχει έξι παιδιά πλέον, αλλά πάνω από 60, θα είναι σκέτη καταστροφή. Αυτό το μυστικό πρέπει να το πάρω στον τάφο μου», τονίζει.

Ένας άλλος δωρητής, ονόματι Τζορτζ, θυμάται συνάντηση με μία γυναίκα, που δεν είχε δει ούτε φωτογραφία. Οπως λέει αισθάνθηκε πολύ τυχερός που άνοιξε την πόρτα και είδε μια πανέμορφη γυναίκα. Αφού της έκανε μασάζ, έκαναν σεξ και η «δουλειά» έγινε, όπως λέει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ