Ζώδια σήμερα: η τύχη μας χαμογελάει λέει ο Κώστας Λεφάκης

Οι πιο ευνοημένοι είναι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

Το Εξάγωνο Δία-Κρόνου, εξυπηρετεί όλες τις πρακτικές ή χρόνιες επιθυμίες μας και τις πραγματοποιεί με τη βοήθεια της τύχης αλλά και της δικής μας σοφίας και αποφασιστικότητας διαβάζουμε στο oroskopos.gr!

Κριός

Μην προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά σου γυρνώντας την πλάτη σου σε αυτά χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Απόκτησε περισσότερη διαλλακτικότητα γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγεις τελικά από τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις.

Ταύρος

Πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελος σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Σου συνιστώ να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει.

Δίδυμος

Σήμερα θα δεις με πολύ ανοιχτό μυαλό κάποια ζητήματα. Μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις, για να μην έχεις πρόβλημα με τον περίγυρό σου. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διέθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώνεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις. Και προπάντων μην απαισιοδοξείς.

Καρκίνος

Πρόσεξε την τάση που θα έχεις να παραφέρεσαι, να φτάνεις σε ακρότητες ή να προωθείς τα σχέδιά σου με παράδοξους ή καταναγκαστικούς τρόπους. Υποθέσεις άμεσα συνδεδεμένες με το σπίτι και την οικογενειακή σου κατάσταση θα εξελιχθούν ικανοποιητικά.

Λέων 

Σήμερα κάτσε και σκέψου μήπως πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη σοβαρότητα αν δεν θέλεις να στεναχωριέσαι και να παραπονιέσαι για όλα αυτά που μπορεί να περνάς. Αν θέλεις να καλυτερεύσεις τις συνθήκες που ζεις και κινείσαι πρέπει εσύ να αλλάξεις πολλά πράγματα που σε αφορούν.

Παρθένος

Σήμερα θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων.

Ζυγός

Σήμερα θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων.

Σκορπιός

Αυτή είναι μια καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή και πνευματική ανανέωση. Έτσι θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και θα τα υλοποιήσεις στο μέλλον με μεγάλη επιτυχία. Μπορεί στο μέλλον να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία που θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Τοξότης

Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μόνο μην κάνεις υπερβολές. Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες για να αποφύγεις προβλήματα που θα δημιουργήσεις μόνο και μόνο από τον εκνευρισμό σου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα εξετάσεις πολλά θέματα με μεγάλη σοβαρότητα και θα επιδιώξεις να βάλεις πολλά θέματα σε τάξη. Κάνε σωστό προγραμματισμό και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκκρεμότητες και ζητήματα που αφορούν σε θέματα σπιτιού αρχίζουν και λύνονται αυτή την περίοδο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά σε φίλους και γνωστούς που έχεις παραμελήσει τελευταία.

Υδροχόος

Κοινωνικές σχέσεις και διάφορα άλλα θα σε απασχολήσουν αυτές τις ημέρες. Όμως, η περίοδος αυτή είναι κάπως πιο βατή και πιο ευνοϊκή άρα θα μπορέσεις να διορθώσεις κάποια... στραβά του παρελθόντος και να επιτύχεις και κάποιες νέες «νίκες» που θα σε εμψυχώσουν. Οι φίλοι παλιοί και νέοι άτομα με τα οποία μοιράζεσαι κοινές ιδέες ενδιαφέροντα θα είναι βοηθητικά στο πλευρό σου. Μάλιστα η φιλία συμβαδίζει και υποβοηθά και τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις.

Ιχθύς

Σήμερα θα έχεις την τάση να πιέζεις τους άλλους να αποδεχτούν τις απόψεις σου εδώ και τώρα. Επίσης μπορεί να σε κατακυριεύσει μια ιδέα ή ένα πρόβλημα, μέχρι να το αντιμετωπίσεις. Μη σου γίνουν κι εμμονή! Δες μερικές καταστάσεις λίγο πιο διαλλακτικά χαλάρωσε και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ