O ήσυχος χωρισμός της Χρυσής Βαρδινογιάννη με το Νίνο Ξυπολιτά - τι προβλέπει το προγαμιαίο συμβόλαιο

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι κινήσεις τους όπως και ο γάμος τους

Χωριστούς δρόμους  ύστερα από 4 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να πάρουν ο Νίνο Ξυπολιτάς και η Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Ζουν χωριστά από τον Ιούνιο αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις, ενώ ακόμα δεν έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρο για την έκδοση του διαζυγίου καθώς προτεραιότητα έχουν τα δύο τους παιδιά, Γιώργος και Κάρεν.

Το ζευγάρι είχε φροντίσει για όλα με την υπογραφή προγαμιαίου συμβολαίου το οποίο, όπως διαβάζουμε στο Ciao, τους δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσουν τις υποχρεώσεις τους κάθε δέκα ή είκοσι χρόνια και προβλέπει περιουσιακή αυτοτέλεια των συζύγων και 50% συμμετοχή στα αποκτήματα, ενώ κάθε σύζυγος διατηρεί την ατομική του περιουσία, ανεξάρτητα από τον τρόπο κτήσης της.

Η κοινή περιουσία που θα αποκτήσουν θα χωρίζεται σε ίσα μερίδια και ο κάθε σύζυγος θα μπορεί να διαθέσει το μερίδιό του χωρίς τη διάθεση του αντίστοιχου μεριδίου του άλλου συζύγου.

Αποκλειστικοί δικαιούχοι της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους είναι μόνο τα παιδιά τους.

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη είναι κόρη του Γιώργου και της Αγάπης Βαρδινογιάννη και ανήκει στη δυναμική γενιά της μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στα αδέρφια της Παύλο και Νίκο.

Έχει κάνει σπουδές στη γραφιστική και μία από τις επαγγελματικές ασχολίες της ήταν  η διαφημιστική εταιρεία Karamella, η οποία ανήκει στη μητέρα της.

Τον ελεύθερο χρόνο της προτιμάει, αν δεν κάνει ταξίδια στο εξωτερικό, να διασκεδάζει με φίλους της στο σπίτι βλέποντας κάποια νέα ταινία. 

Εκτός από τα υπέροχα μάτια της μητέρας της, έχει κληρονομήσει και το επιχειρηματικό δαιμόνιο του πατέρα της. 

Αν και οι γονείς της ονειρεύονταν να τη δουν να διαγράφει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της διαφήμισης αναλαμβάνοντας τα ηνία της Karamella, η Χρυσή επέλεξε να συνδυάσει τη δουλειά με το μεγάλο της έρωτα, τη μουσική κι έτσι από το 2009 η εντυπωσιακή ξανθιά έχει αναλάβει επικεφαλής της νέας δισκογραφικής εταιρείας Spicy.

 

Δεν αγαπάει τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό το ζευγάρι διατηρούσε χαμηλό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια. 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ