Story of the day: 3 μικρές - μεγάλες νικήτριες της ζωής - βγήκαν από καρκίνο και φωτογραφίζονται χωρίς & με τα μαλλάκια τους

Γίνονται σύμβολο ελπίδας και αισιοδοξίας

Το 2014 η φωτογράφος Lora Scantling, εμπνευσμένη από τον πατέρα της που πάλευε με τον καρκίνο, φωτογράφισε την 3χρονη Rylie, την 6χρονη Rheann και την 4χρονη Ainsley χωρίς μαλλιά, να έχουν κλειστά τα μάτια και να αγκαλιάζονται σφιχτά, δίνοντας δύναμη η μία στην άλλη στην μάχη τους κατά της αρρώστιας.

Ένα χρόνο μετά τα κοριτσάκια, με το μεγαλείο της ψυχής τους, βρίσκονταν σε ύφεση.

Η Scantling ξανατράβηξε φωτογραφίες, αυτή τη φορά με ανοιχτά μάτια, συμβολίζοντας το λαμπρό μέλλον που διαφαινόταν μπροστά τους.

Το 2016, τα κορίτσια ήταν ακόμα εδώ κι έκαναν άλλη μία φωτογράφιση για να δείξουν την εξέλιξή τους.

Με την τρίτη επέτειο να είναι κοντά, η φωτογράφος επανέρχεται:

«Και τα 3 κορίτσια δεν έχουν πια καρκίνο, αν και η Rheann θα έχει κάποιες παρενέργειες για όλη της την ζωή, όπως το να μην μπορεί να μεγαλώσει τα μαλλιά της και να έχει λίγο πιο αργή ανάπτυξη».

Στην καινούρια τους φωτογράφιση οι μικρές ηρωίδες έχουν πάλι τα μαλλάκια τους και κρατούν το σύμβολο της μάχης κατά του παιδικού καρκίνου, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν.

Η μητέρα ενός κοριτσιού μίλησε για την δουλειά της Scantling, λέγοντας ότι δίνει ελπίδα και σε άλλες οικογένειες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και παρακινεί τους ανθρώπους να μην τα παρατάνε.

Η φωτογράφιση που πλέον θα είναι επετειακή θα θυμίζει σε όλους το μεγαλύτερο δώρο που κέρδισαν τα τρία κοριτσάκια, την ίδια τη ζωή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ