19χρονος Κινέζος ανέπτυξε μεγάλο στήθος: τα fast food που έτρωγε συνεχώς φταίνε για την γυναικομαστία είπαν οι γιατροί

Στα 13 του παρατήρησε για πρώτη φορά ότι ο δεξιός μαστός του άρχισε να μεγαλώνει

Άφωνο άφησε έναν νεαρό Κινέζο και την οικογένεια του η εξήγηση που έδωσαν οι γιατροί που τον χειρούργησαν για την γυναικομαστία του, καθώς απέδωσαν το πρόβλημα στην κατάχρηση πρόχειρου φαγητού.

Πριν από 6 χρόνια, ο νεαρός Xiao Yang, που ζει στο νομό Cangnan της επαρχίας Zhejiang στην Κίνα, παρατήρησε αύξηση στο μέγεθος του δεξιού μαστού.

Από τότε οι γονείς του άρχισαν να τον πηγαίνουν σε διάφορα νοσοκομεία αλλά κανείς δεν μπορούσε να βρει την αιτία.

Τελικά, όπως αναφέρει η κινέζικη εφημερίδα Qianjiang Evening Post, την υπόθεση ανέλαβε ο δρ. Pan Zhongliang του κεντρικού νοσοκομείου της πόλης   Wenzhou, ο οποίος έκανε υπερηχογράφημα τύπου B-scan, που έδειξε αύξηση στον μαστικό αδένα του δεξιού μαστού, που είχε φτάσει στο μέγεθος «Α» ενός σουτιέν!

Ο αριστερός του μαστός εμφανίστηκε κανονικός και δεν έδειξε κανένα σημάδι αύξησης.

Ο γιατρός και η ομάδα του, που πιστεύουν ότι η ανάπτυξη του μαστού έχει προκληθεί από ορμονική ανισορροπία, πραγματοποίησαν μαστεκτομή στον Xiao Yang, ο οποίος βγήκε από το νοσοκομείο πέντε ημέρες αργότερα

Ο δρ. Pan είπε ότι το νοσοκομείο λαμβάνει περισσότερους από 100 εφήβους ασθενείς κάθε χρόνο που πάσχουν από την ίδια πάθηση και τόνισε ότι η κατάσταση είναι πιθανό να προκληθεί από την κατανάλωση πολλών fast food και άλλων επεξεργασμένων τροφών, λόγω των χημικών ουσιών που περιέχουν και τα οποία αλλάζουν την ορμονική ισορροπία στον οργανισμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ