Αυτή είναι η νέα τάση: Μπάτσελορ πάρτι τέλος - Τι κάνουν τα ζευγάρια πριν παντρευτούν

Aυτό που ξέραμε φαίνεται να αλλάζει με τα ζευγάρια να αναβάλλουν ή να ακυρώνουν τον μήνα του μέλιτος και αντί για μπάτσελορ να προτιμούν να κάνουν ένα ταξίδι πριν τον γάμο. Εναν μήνα του μέλιτος, δηλαδή, πριν ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Αυτή η νέα τάση φαίνεται πως είναι απόρροια της πίεσης και του άγχους που προκαλεί η προετοιμασία του γάμου. Δεν είναι λίγα εκείνα τα ζευγάρια που «τρελαίνονται» από τις δεκάδες διαδικασίες και τις λεπτομέρειες που έχουν να φροντίσουν ώστε ο γάμος τους να είναι αυτός που ονειρεύονται, όπως αναφέρει το iefimerida.gr.

Γι’ αυτό, λοιπόν, όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να πάνε ένα ταξίδι πριν παντρευτούν, θέλοντας να χαλαρώσουν και να ξεχαστούν απ’ όλη την διαδικασία προετοιμασίας, αφήνοντας το μπάτσελορ πάρτι και τον μήνα του μέλιτος. Ετσι, έρχονται ακόμα πιο κοντά, περνώντας συνήθως ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές, ανυπομονώντας περισσότερο για τον γάμο τους.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ένα ταξίδι είναι πολύ καλύτερο από το να τους κυνηγά μαμά και πεθερά για τις μπομπονιέρες και για το εάν θα υπάρξει μπουφές ή πιάτα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ