Το μανεκέν που θα πουλούσαν στο darkweb για 300.000 δολάρια αποφάσισε να μιλήσει: «Υποκρίθηκα έρωτα στον απαγωγέα μου»

Η 20χρονη Chloe Ayling μίλησε για τις στιγμές τρόμου που έζησε στα χέρια του απαγωγέα της, του Πολωνού Lukasz Pawel Herba.

Η νεαρή καλλονή μίλησε στην κυριακάτικη Daily Mail και έδωσε λεπτομέριες από την απαγωγή της.

Η 20χρονη Chloe Ayling μίλησε για τις στιγμές τρόμου που έζησε στα χέρια του απαγωγέα της, του Πολωνού Lukasz Pawel Herba, αφού εκείνος την παρέσυρε στο Μιλάνο, παριστάνοντας τον φωτογράφο, την νάρκωσε και την κράτησε αιχμάλωτη σε ένα απομονωμένο οίκημα, με σκοπό να την πουλήσει ως σκλάβα του σεξ στο dark web.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Δεν είχα ξαναβρεθεί στην Ιταλία, οπότε περίμενα με ανυπομονησία το ταξίδι μου. Έφτασα μια μέρα νωρίτερα ούτως ώστε να προλάβω να πάω για ψώνια και να είμαι έτοιμη για τη φωτογράφιση, έτσι αγόρασα δύο μπικίνι.

Τη δουλειά μου την είχε κλείσει ένας φωτογράφος, ο Άντρε Λάζιο, τον οποίο είχα συναντήσει άλλη μια φορά στο Παρίσι, τον Απρίλιο, για μια φωτογράφιση που ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.

Μου είχε στείλει ένα μήνυμα μέσω του ατζέντη μου, τον Φιλ Γκριν, στο οποίο έγραφε τη διεύθυνση για το στούντιο, στο Μιλάνο. Σε αυτό είχε γράψει ότι η πόρτα θα είναι ανοικτή και μπορώ να μπω χωρίς να χτυπήσω. Μπήκα και άφησα τα πράγματά μου στο πάτωμα. Είδα μια πόρτα με ένα σημείωμα που έγραφε "στούντιο".

Την ώρα που έπιανα το χερούλι της πόρτας, ένιωσα ένα χέρι από πίσω μου να τυλίγει το λαιμό μου. Προσπάθησα να ουρλιάξω, αλλά ένα δεύτερο χέρι με γάντι κάλυψε το στόμα και τη μύτη μου.

Πανικοβλήθηκα που δεν μπορούσα να αναπνεύσω και έφερα τα χέρια μου στο πρόσωπο. Προσπαθούσα να βγάλω τα δάχτυλα από τη μύτη μου και κατάφερα να πάρω μια ανάσα.

Ο Lukasz Pawel Herba

Ένας δεύτερος άντρας βγήκε μπροστά μου φορώντας μια μαύρη μάσκα του σκι.Μπορούσα να δω μόνο τα μάτια και το στόμα του. Τράβηξε το σακάκι μου και άρπαξε το δεξί μου χέρι. Είχε μια σύριγγα στο δικό του. Ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου. Δεν ήξερα τι ήταν μέσα στη σύριγγα. Ήμουν πανικοβλημένη. Νόμιζα ότι θα με ληστέψουν ή θα με βιάσουν. Ήμουν τρομοκρατημένη.

Με έσυραν στο πάτωμα. Δεν αντέδρασα, σκέφτηκα «δεν πρόκειται να βγω από εδώ ζωντανή». Αισθάνθηκα παγιδευμένη. Μετά όλα έγιναν μαύρα.

Ξύπνησα στο πορτμπαγκάζ ενός κινούμενου αυτοκινήτου και αισθανόμουν αδυναμία. Είχαν κλείσει το στόμα μου με μονωτική ταινία. Μπορούσα να ακούσω το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου. Τα πόδια και τα χέρια μου ήταν δεμένα επίσης, με χειροπέδες. (...) Έπιασα το πρόσωπό μου και κατάφερα να βγάλω την ταινία από το στόμα μου. Ο σάκος είχε μια τρύπα για να μπορώ να αναπνεύσω. Κατάφερα να βγάλω τα χέρια μου από την τρύπα και άρχισα να χτυπάω το καπάκι του πορτμπαγκάζ φωνάζοντας «οδηγέ, οδηγέ!».

Το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου έπαιζε, αλλά μπορούσαν να με ακούσουν. Κάποια στιγμή ένιωσα το όχημα να σταματά. Η πόρτα άνοιξε και μέσα από την τρύπα είδα δύο άντρες με μάσκες του σκι να στέκονται από πάνω μου.

Η Chloe Ayling κατά τη διάρκεια της απαγωγής 

Τους ρώτησα "τι συμβαίνει;" αλλά δεν απάντησαν. Ήταν τρομερό. Έσφιξαν τις χειροπέδες μου και έκλεισαν πάλι τον σάκο. Το αυτοκίνητο άρχισε πάλι να κινείται.

Κατάφερα να ανοίξω ξανά τον σάκο και φώναξα. Σταμάτησαν πάλι και αυτή τη φορά, με τράβηξαν και έδεσαν τα χέρια μου πισθάγκωνα. Καθώς το έκαναν αυτό, παρατήρησα ότι είχαν μια βαλίτσα που βρισκόταν στο μέγεθός μου. Εκείνη τη στιγμή με εγκατέλειψαν όλες οι ελπίδες μου και ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω. Νόμισα ότι θα με σκοτώσουν και θα με βάλουν στη βαλίτσα. Σκέφτηκα ότι δεν πρόκειται να δω τη μαμά μου ή τον γιο μου, Άστον.

Η Άουλινγκ μίλησε στην βρετανική εφημερίδα και για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για την ίδια, με ένα από τα σενάρια που έχει γραφεί στα διεθνή μέσα να είναι ότι η ίδια σκηνοθέτησε την απαγωγή της για να λάβει δημοσιότητα αλλά απαντά και στις επικρίσεις που έχει δεχθεί σχετικά με τη συμπεριφορά της προς τον απαγωγέα της, ο οποίος μάλιστα φέρεται να την πήγε να ψωνίσει παπούτσια κατά την διάρκεια της κράτησής της.

Στη συγκεκριμένη έξοδο, η νεαρή δεν είχε κάνει καμία προσπάθεια να ενημερώσει την πωλήτρια για την κατάστασή της, ούτε να ζητήσει βοήθεια. Η Βρετανίδα εξηγεί ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Herba την είχε τρομοκρατήσει με τη συμπεριφορά του.

«Μου είπε πως ήταν δολοφόνος της σπείρας σωματεμπορίας του dark web που ονομάζεται Black Death και μου έδειξε δύο μαχαίρια. Μου είπε ότι η αγαπημένη του μέθοδος για να σκοτώνει τα θύματά του ήταν το δηλητήριο. Όλα αυτά μου τα έλεγε με τελείως χαλαρό ύφος, σαν να μην ήταν τόποτα φοβερό. Με απειλούσε ότι αν προσπαθούσα να αποδράσω θα με σκότωνε την ίδια στιγμή και μου έλεγε πως θα ήταν τρέλα να το κάνω. Είπε ότι δεν βρισκόμασταν πια στην Ιταλία, ότι ήμασταν σε ένα απομακρυσμένο μέρος και ότι άλλα μέλη της σπείρας ήταν κοντά. Του υποσχέθηκα ότι δεν θα προσπαθούσα να αποδράσω. Έπειτα μου είπε ότι μπορούσα να κοιμάμαι μαζί του στο διπλό κρεβάτι στο διπλανό δωμάτιο. Οτιδήποτε θα ήταν καλύτερο από το να είμαι αλυσοδεμένη στο πάτωμα, έτσι δέχτηκα. Εξάλλου, δεν ήθελα να νευριάσει με την απόρριψη. Η καθεμία στη θέση μου θα έκανε το ίδιο.To πρώτο βράδι που κοιμηθήκαμε μαζί, κάθισε δίπλα μου και μου μιλούσε για ώρες. Δεν με ρώτησε τίποτα για εμένα, φαινόταν σαν να προσπαθούσε να με εντυπωσιάσει για να τονώσει το εγώ του. Ήθελα απλά να φύγει αλλά τον ενθάρρυνα να μιλάει, δείχνοντάς του ενδιαφέρον. Σκέφτηκα ότι αν με συμπαθούσε και του άρεσα ίσως να μην προσπαθούσε να με σκοτώσει», τονίζει η Άουλινηκ. 

Τελικά η νεαρή, υποκρινόμενη ερωτικό ενδιαφέρον, κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα της να την ελευθερώσει. Προτού εκείνος την οδηγήσει στην βρετανική πρεσβεία της έθεσε δύο όρους: Να καταθέτει κάθε μήνα ένα ποσό σε έναν τραπεζικό λογαριασμό και να μη μιλήσει ποτέ σε κανέναν για όσα έζησε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ