Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 15 Αυγούστου: Δείτε πως θα σας επηρεάσει

Η Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 15 Αυγούστου 2017, φέρνει πάθη καταστροφικά αλλά και προβλήματα στα οικονομικά μας.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, τον Δεκαπενταύγουστο, σχηματίζει δυστυχώς, μία αρνητική Αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω!

Οι όψη αυτή θα φέρει αρκετές σκληρές καταστάσεις στις σχέσεις μας, θα φέρει πάθη-λάθη, άσκοπες και αλόγιστες οικονομικές σπατάλες, πολλά νεύρα, παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγησης, ζήλιες, ρήξεις, τσακωμούς και λανθασμένες, εγωιστικές ή παράλογες συμπεριφορές στον έρωτα!

Περισσότερο προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι Παρορμητικοί εκπρόσωποι του Ζωδιακού, ιδίως του 2ου δεκαημέρου, όπως αναφέρει το oroskopos.gr

Προβλέψεις ζωδίων

Κριός

Πες όχι στο παθιασμένο παρελθόν και μην κάνεις πισωγυρίσματα! Απέφυγε καυγάδες και εντάσεις στο σπίτι και στην οικογένεια!

Ταύρος

Μείνε έξω από κακόβουλα κουτσομπολιά, γιατί θα γυρίσουν κατά σου! Πρόσεξε τι λες και σε ποιον και συγκράτησε σκληρά λόγια που πληγώνουν. Πρόσεχε πολύ τις μετακινήσεις σου!.

Δίδυμος

Προσοχή πολύ στην οικονομική σου διαχείριση, γιατί οι εκκρεμότητες θα σε πιέσουν. Πες όχι σε ζήλιες, εντάσεις και υπερβολική κτητικότητα, στην ερωτική ζωή!.

Καρκίνος

Σε παρασύρει το πάθος και ο παρορμητισμός σου σε λάθος ερωτικές ιστορίες αλλά και σε καταστροφικά οικονομικά λάθη. Δεν σκέφτεσαι λογικά αυτήν την περίοδο και η συμπεριφορά σου ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια, γι’αυτό προσοχή!

Λέων

Πέτα από πάνω σου αδικαιολόγητες εμμονές και την αδικαιολόγητη κακή ψυχολογία σου, Απέφυγε οπωσδήποτε παρασκηνιακές ή απαγορευμένες ερωτικές και προσπάθησε να συγχωρείς ανθρώπους!

Παρθένος

Απέφυγε την παθιασμένη διεκδίκηση ονείρων και στόχων, ιδίως αν χρησιμοποιείς αθέμιτα μέσα! Προσοχή πολύ στις λάθος συμπεριφορές και επιθετικότητα, απέναντι στους φίλους σου!

Ζυγός

Μην χάνεις το μέτρο στην συμπεριφορά σου και στην οξυθυμία σου, στον σημαντικό και ευάλωτο τομέα της καριέρας. Οι εγωισμοί σου και οι παρορμητισμοί σου, θα πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα!

Σκορπιός
Η υπεραισιοδοξίασου και η τάση σου για επιπολαιότητα, θα προκαλέσει ζημιά στους στόχους που έχεις, μέσα από επαφές και επικοινωνίες. Μείνε ταπεινός και απέφυγε τώρα μετακινήσεις.

Τοξότης
Αδικαιολόγητες εμμονές, καχυποψία και υπερβολικές απαιτήσεις στον έρωτα, θα σου προκαλέσουν ρήξεις, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ πως τα εκφράζεις γιατί θα χάσεις. Προσοχή, επίσης, στην διαχείριση των οικονομικών σου!

Αιγόκερως

Μην πέσεις στην παγίδα του παραλογισμού, της ζήλιας και της καταπίεσης στην συντροφική ζωή. Περιόρισε άσχημες συμπεριφορές, ξεσπάσματα και απέφυγε ερωτικές λάθος ιστορίες!

Υδροχόος

Λόγω παρορμητισμού και εγωισμού, κάνεις κάποια λάθη στην εργασία που μπορεί να σου στοιχήσουν. Μην προκαλείς εντάσεις με συναδέλφους και μην κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Ιχθύς

Παρασύρεσαι σε πάθη, σε λάθη αλλά και άσχημες επιπόλαιες συμπεριφορές στον ερωτικό τομέα! Μείνε συγκρατημένος και οπωσδήποτε λογικός, αλλιώς θα βλάψεις την καλή σου φήμη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ