Αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο του Αμπράμοβιτς; Ρωσίδα μπαλαρίνα 41 ετών (ΦΩΤΟ)

Η 41χρονη μπαλαρίνα είναι η πέτρα του σκανδάλου για το διαζύγιο του Ρομάν Αμπράμοβιτς με τη Ντάσα Ζούκοβα;

«Φωτιά» έχουν πάρει τα ΜΜΕ με το διαζύγιο του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς από τη Ντάσα Ζούκοβα αλλά και για το αν υπάρχει πέτρα του σκανδάλου.

Ο λόγος μια παντρεμένη μπαλαρίνα η οποία προσκλήθηκε από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς στο πρώτο παιχνίδι της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου της ομάδας του, Τσέλσι, την Κυριακή.

Ο 50χρονος Αμπράμοβιτς, ο οποίος έχει περισουσία £ 7 δισεκατομμύρια, και η σύζυγός του τη Ντάσα Ζούκοβα, 36 ετών, ανακοίνωσαν αυτή την εβδομάδα ότι χωρίζουν φιλικά, αλλά θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για τις κοινές επιχειρήσεις και τα δύο παιδιά τους, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η Ντιάνα Βισνέβα στον αγώνα της Τσέλτσι

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγω ότι ο Αμπράμοβιτς έχει «αιχμαλωτιστεί» από την λαμπερή μπαλαρίνα Ντιάνα Βισνέβα, 41 ετών.

Η κ. Βισνέβα, βρέθηκε στο Λονδίνο με τον σύζυγό της Κωνσταντίν ενώ εμφανίζεται στην Άννα Καρένινα με το Μπαλέτο Μαριίνσκι στη Βασιλική Όπερα.

Η διάσημη χορεύτρια έχει συνδεθεί και στο παρελθόν με τον Αμπράμοβιτς, και συγκεκριμένα πριν από τρία χρόνια.

Τότε, υπήρχαν φήμες στα ρωσικά Μέσα ότι διατηρούν σχέση, ωστόσο τις είχε διαψεύσει το περιβάλλον του μεγιστάνα -όπως άλλωστε διαψεύδει και τις νέες φήμες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ