Συγκίνηση για την Αρλέτα: Πως την αποχαιρετούν Μίλτος Καρατζάς και Αλέξης Κωστάλας

Ο Μίλτος Καρατζάς και ο Αλέξης Κωστάλας με  συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετούν τη φίλη τους Αρλέτα.

Η Αρλέτα έφυγε από την ζωή χθες σε ηλικία 72 ετών και βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο.

Ο Μίλτος Καρατζάς σε ένα μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε την πρώτη καλλιτέχνη που συνεργάστηκε μαζί του όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Καλό ταξίδι αγαπημένη μου Αρλέτα! Ήταν τιμή μου που ήσουν η πρώτη καλλιτέχνης που συνεργάστηκα μαζί της στο ξεκίνημα της καριέρας μου!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτισε τη φίλη του, Αρλέτα, ο Αλέξης Κωστάλας.

Δείτε τι έγραψε:

«Αρλετα-αγαπημενη παρουσια! Πολυπλευρη πολυταλαντη προσωπικοτητα εχει μια ιδιαιτερα σημαντικη θεση στην ελληνικη μουσικη σημαδευοντας καθε τραγουδι με ενα ξεχωριστο χιουμορ και με μια εσωτερικοτητα και συναμα απλοτητα που ταιριαζε με τη σκουρα απαλη φωνη που αγγιζε απ' ευθειας την καρδια οσων την ακουγαν, οπως π.χ. στο τραγουδι "Τα Ησυχα Βραδια". Την ανακαλυψε ο Γιωργος Παπαστεφανου οταν την ακουσε να τραγουδαει με την κιθαρα της σε μια παρεα και την πηγε αμεσως στον Αλεκο Πατσιφα στη ΛΥΡΑ. Αδεσμευτη, ελευθερη με τον δικο της ησυχο τροπο μεχρι το τελος. Η Αρλετα εψυγε σημερα. Βρισκεται ομως παντα στην καρδια μας!»
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ