Το διαζύγιο της χρονιάς: Ρόμαν Αμπράμοβιτς & Ντάσα Ζούκοβα γυρίζουν σελίδα μετά από 10 χρόνια ερώτα – φωτό

Η είδηση ανακοινώθηκε μία εβδομάδα μετά την solo εμφάνιση του Ρώσου μεγιστάνα σε εκδήλωση στην Αγία Πετρούπολη

Δέκα χρόνια έγγαμου βίου έφτασαν στο τέλος τους για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και την τρίτη σύζυγό του, την εκδότρια περιοδικού Ντάσα Ζούκοβα.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του δηλώνοντας ότι συνεχίζουν να διατηρούν φιλικές σχέσεις για τα παιδιά τους και να συνεργάζονται ως συνιδρυτές του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη Μόσχα και του Πολιτιστικού Κέντρου στην Αγία Πετρούπολη.

Το γεγονός σηματοδοτεί ένα από τα πιο ακριβά διαζύγια καθώς ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι έχει περιουσία 7 δισεκατομμυρίων και είναι ο 13ος πιο πλούσιος άνθρωπος στη Ρωσία και 151ος στον κόσμο, ενώ δεν γνωρίζουμε εάν έχει υπογραφεί κάποιο προγαμιαίο συμβόλαιο.

Η 36χρονη Ντάσα, κόρη επιχειρηματία που ασχολείται με πετρέλαια και μεγαλωμένη στην Αμερική, βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Νέα Υόρκη όπου απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης με φίλους.

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε το 2005, παντρεύτηκε το 2008, ένα χρόνο μετά το διαζύγιο του επιχειρηματία με την δεύτερη γυναίκα του Ιρίνα Βιατσεσλάβοβνα Μαλαντίνα, και έχει 2 παιδιά τον Άαρον-Αλεξάντερ, 8 ετών και τη Λέα-Λου, 4 ετών.

Έχουν σπίτια σε Λονδίνο, Μόσχα, Κολοράντο, στην Καραϊβική και στη Νότια Γαλλία, ενώ ο Αμπράμοβιτς διαθέτει μερικά από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα γιοτ στον κόσμο. Επίσης, έχει επτά αυτοκίνητα: 2 BMW, 3 Mercedes, 1 Range Rover και ένα... VW Golf αξίας 7.500 ευρώ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ