Καλοκαίρι: Δείτε 25 όμορφα μακιγιάζ για να δοκιμάσετε τον Αύγουστο

Από τα no makeup μακιγιάζ, δηλαδή τα μακιγιάζ που είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικά μέχρι τα glossy eyes, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Τα μακιγιάζ που αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά μιας γυναίκας, αλλά και τα έντονα καλοκαιρινά χρώματα στα χείλη είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.

Το Beaute την Κυριακή συνέλεξε για εσάς 25 όμορφα μακιγιάζ για να δοκιμάσετε τον Αύγουστο 2017. 

Ποιες είναι οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για την εποχή;

Από τα no makeup μακιγιάζ, δηλαδή τα μακιγιάζ που είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικά μέχρι τα glossy eyes, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Δοκιμάστε να παραλείψετε το contouring ή την πούδρα και να αφήσετε το πρόσωπο σας να αναδείξει μόνο του τα δυνατά του στοιχεία. Επιλέξτε πχ να δημιουργήσετε ένα διακριτικό και απαλό smokey eyes. Ή εναλλακτικά να κάνετε μια γραμμή με μολύβι μόνο στο κάτω βλέφαρο.

Μπορείτε να επιλέξετε απαλές παστέλ είτε παγωμένες σκιές ματιών. Όπως επίσης έντονες πινελιές της δεκαετίας του ’60, με σκιές έντονου χρωματισμού που φτάνουν ως το φρύδι. Αξίζει να σημειωθεί, πως φέτος θα φορεθεί πολύ η μπλε σκιά ή το μπλε μολύβι στα μάτια.

Βέβαια οι πιο συνηθισμένες επιλογές για ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι αυτές του natural look. Σκιές σε nude αποχρώσεις και χείλη απαλά σε χρώματα του μπεζ, του ροζ και του ροδακινί είναι ιδανικά.

Δοκιμάστε όμως και ένα πιο sunkissed look, με ζυγωματικά που έχουν πλούσιο bronze χρώμα. Κάντε το πρόσωπο σας να δείχνει υπέροχο και σαγηνευτικό έχοντας ένα απαλό χάδι του ήλιου σε όλο του το εύρος. Ακόμη κι αν το μαύρισμα σας δεν είναι αρκετό, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτή την εντύπωση χρησιμοποιώντας μια τερακότα.

Τέλος, μην αμελήσετε να κάνετε τα all time classic κόκκινα χείλη ή τα έντονα φούξια που θα απογειώσουν το μακιγιάζ και ολόκληρη την εμφάνιση σας.

Δείτε παραπάνω το φωτογραφικό αφιέρωμα με τα 25 όμορφα μακιγιάζ για να δοκιμάσετε τον Αύγουστο 2017 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ