Μadonna mia! Ξεπέρασε τον Σπίλμπεργκ και την Όπρα σε εισόδημα το 2012, ενώ την σκόνη της έφαγε η Lady Gaga....

Η διάσημη τραγουδίστρια Μαντόνα, είναι η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου, σύμφωνα με το Forbes, εκτοπίζοντας την Όπρα Γουίνφρεϊ και τον Στίβεν Σπίλπεργκ.

Η διάσημη τραγουδίστρια Μαντόνα, είναι η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου, σύμφωνα με το Forbes, εκτοπίζοντας την Όπρα Γουίνφρεϊ και τον Στίβεν Σπίλπεργκ.



Η 55χρονη τραγουδίστρια κέρδισε περίπου 125 εκατομμύρια δολάρια, χάρη στην παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο MDNA, στις σειρές ρούχων και αρωμάτων της, σύμφωνα με το Forbes.

Ο σκηνοθέτης, Στίβεν Σπίλμπεργκ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 110 εκατομμύρια.

Τα περισσότερα από τα κέρδη του προήλθαν από ταινίες-επιτυχίες του, όπως το ET, το Τζουράσικ Παρκ, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε σε 3D για τον εορτασμό της 20ης επετείου του, καθώς και την ταινία Λίνκολν που βραβεύτηκε πέρυσι με Όσκαρ.



Ο σκηνοθέτης λαμβάνει επίσης έσοδα από την πώληση εισιτήριων στα θεματικά πάρκα της Universal Studios.

Η τρίτη θέση μοιράστηκε σε τρία άτομα, τη συγγραφέα των «50 αποχρώσεων του γκρι», Ελ Τζέιμς, τον Σάιμον Κόουελ και τον κωμικό Χάουαρντ Στερν, με κέρδη 95 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο συγγραφέας θρίλερ Τζέιμς Πάτερσον ακολουθεί με 91 εκατομμύρια, ενώ η τηλεοπτική και ραδιοφωνική παραγωγός Γκλεν Μπεκ κέρδισε 90 εκατ. δολάρια.

Στο top 10 περιλαμβάνονται επίσης, ο σκηνοθέτης των Transformers, Μάικλ Μπέι (82 εκατ.) και η τραγουδίστρια Lady Gaga με 80 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ