Πώς θα εξελιχθεί η αστρολογική χρονιά των Λεόντων;

Οι αστρολογικές σας προβλέψεις 2017-2018 από τον Κώστα Λεφάκη.

Ο Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις προβλέψεις του για τον έρωτα, τα οικονομικά, τα επαγγελματικά στο oroskopos.gr.

Το νέο ηλιακό σας έτος, ξεκινά με τις εκλείψεις στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου υπενθυμίζοντάς σας επιτακτικά, τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει ανεπίλυτες από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Ουρανός από τον Κριό έχει αναλάβει να σας καθοδηγεί στα δύσκολα, προσφέροντας λύσεις όπου χρειάζονται με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος. Επωφεληθείτε και εργαστείτε ώστε να έχετε αποτελέσματα καθώς, η μετακίνησή του στον Ταύρο τον Μάιο του 2018 θα σας οδηγήσει σε δύσκολες προσαρμογές σε δεδομένα που απαιτούν υπομονή, εργατικότητα, αλλαγή τακτικής και αναζήτηση νέων συνθηκών ασφάλειας.

Τα οικονομικά σας επηρεάζονται, όχι ευθέως, αλλά πλαγιομετωπικά, από τη νέα θέση του Δίαστον Σκορπιό από τον Οκτώβριο του 2017.

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριοεπαναλαμβάνονται οι εκλείψεις στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα φέρνοντάς σας και πάλι στις επάλξεις , όμως για εντελώς διαφορετικούς λόγους αυτήν την φορά.

Η ευκαιρία σας για το νέο αστρολογικό σας έτος

Να κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες, είτε πρακτικές, είτε συναισθηματικές και να εργαστείτε ουσιαστικά για το μέλλον. Απαλλαγείτε από περιττά βάρη και περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας, σε όλους τους τομείς!

Η κατάκτηση της γνώσης σας οδηγεί στην αυτάρκεια!

Όταν οι εκλείψεις συμβαίνουν στην αρχή του γενέθλιου ηλιακού σας έτους, δίνουν ένα περίγραμμα των όσων πρέπει να προσέξετε και των όσων πρέπει να επιμεληθείτε. Στη δική σας περίπτωση, επειδή οι εκλείψεις του Αυγούστου είναι οι δεύτερες του 2017, σημαίνει ότι πρέπει επιτέλους να πληρώσετε ακέραιο κάποιο κόστος για να μπορέσετε να προχωρήσετε απερίσπαστοι στο μέλλον και στα σημαντικά που έχετε να κάνετε. Το 2017 μπορεί να είναι περίεργο στις λεπτομέρειές του, σε γενικές γραμμές όμως, είναι υποστηρικτικό και ευνοϊκόγια εσάς.

Αν κάνετε μια σοβαρή ενδοσκόπηση θα δείτε ότι περάσατε τα δύσκολα με επιτυχία, θα δείτε ότι οι απώλειες ήταν διαχειρίσιμες και ότι διακρίνατε καθαρά κάποιες ευκαιρίες, από τις οποίες εξακολουθείτε να ωφελήστε. Το εξάμηνο Αυγούστου 2017 με Φεβρουάριο 2018 είναι το διάστημα που πρέπει να επιταχύνετε, να αποκτήσετε και πάλι τον έλεγχο στα πρακτικά και οικονομικά σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας που αφορούν στην εξέλιξή σας.

Η μετακίνηση του Δία από τον Ζυγό στον Σκορπιό τον Οκτώβριο του 2017 πρέπει να αντιμετωπιστεί με προηγούμενη κατοχύρωση των δικαιωμάτων σας σε όλους τους τομείς. Πρέπει να έχετε ολοκληρώσει συμφωνίες, να έχετε προχωρήσει σε συνεργασίες και να μην αλλάξετε τακτική και επιδιώξεις σε ότι σας τροφοδοτεί με εισόδημα.

Το Μάιο του 2018 ο Ουρανός μετακινείται στον Ταύρο, ενεργοποιεί τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σχηματίζει στην πορεία, όψη με τον Δία στον Σκορπιό. Όλες αυτές οι νέες όψεις θα δημιουργήσουν αναστάτωση στην ζωή σας, αλλά το μυστικό είναι η έγκαιρη δράση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων σας. Είστε όμως πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, έχετε ακέραια αυτοπεποίθηση, αγνοείτε αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τα ενδόμυχα κίνητρά σας και χαράζετε μόνοι σας μια πορεία γνώσης, κατανόησης και κατάκτησης δυσκολότερων στόχων από εκείνους της προηγούμενης χρονιάς.

Οι επαγγελματικές προκλήσεις σας δυναμώνουν!

Οργανώστε όσο καλύτερα μπορείτε τα επαγγελματικά σας, ξεκινώντας αμέσως μετά το τέλος των εκλείψεων του Αυγούστου. Φροντίστε να είστε προνοητικοί, δίκαιοι και ισομερείς στις ευθύνες που μοιράζετε αλλά και στις απαιτήσεις σας από τους άλλους. Μια σημαντική αλλαγή προβλέπεται στην εργασία από το τέλος Οκτωβρίου, η οποία θα χρειαστεί προσαρμογήσε νέα δεδομένα. Όσο πιο γρήγορα ενστερνιστείτε τις ιδιότητές της, τόσο πιο κερδισμένοι θα είστε. Να ξέρετε ότι αυτή η χρονιά σας προετοιμάζει για να ανεβείτε ψηλά σκαλοπάτια και δεν πρέπει να διστάσετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της κάθε δυσκολίας. Οι εκλείψεις πάλι του Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου επηρεάζουν τις επαγγελματικές σας σχέσεις, είναι ικανές να δημιουργήσουν ρήξεις με το σχετικό σας περιβάλλον και, θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί στις επιλογές σας, αλλά και στην ερμηνεία που δίνετε στα γεγονότα. Μέχρι το Μάιο του 2018πρέπει να έχετε καταφέρει τα δύσκολα, να έχετε συγκροτήσει συμμαχίες, να έχετε τελειώσει με εκκρεμότητες και να έχετε ξεκαθαρίσει με την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε και τον τρόπο με τον οποίο θα επιτύχετε τους στόχους σας και θα σφυρηλατήσετε την ασφάλειά σας!

Τα SOS στις σχέσεις σας και πώς να τα ξεπεράσετε!

Το παράδοξο με εσάς είναι ότι μερικές φορές, φοβάστε κι εσείς οι ίδιοι την εικόνα σας. Στόχος λοιπόν της χρονιάς που μεσολαβεί μεταξύ των επόμενων και μεθεπόμενων γενεθλίων σας, είναι να ξεκαθαρίσετε πρώτα με τον εαυτό σας ποιος και πώς θέλετε να είστε και μετά με τους άλλους γύρω σας. Οι εκλείψεις του Αυγούστου έχουν τη δύναμη να σας το δώσουν να το καταλάβετε με τον δύσκολο τρόπο, γι αυτό φροντίστε να μην αντιδράσετε έντονα σε κάποια γεγονότα που επηρεάζουν τον ψυχισμό και τη σχέση σας. Η αποχώρηση του Δία από τον Ζυγό τον Οκτώβριο σας στερεί των περιθωρίων που διαθέτατε για ανώδυνες διορθωτικές κινήσεις στα αισθηματικά σας. Να ξέρετε ότι κάθε αυθαίρετη συμπεριφορά εμπεριέχει τον κίνδυνο απομάκρυνσης του συντρόφου σας ή, στην καλύτερη περίπτωση, επιφέρει σημαντική βλάβη στην σχέση σας. Φροντίστε να παραδεχτείτε κάποιες αδυναμίες σας, οι οποίες δεν έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα σας, αλλά με τον τρόπο που αντιδράτε όταν θεωρείτε ότι σας αγνοούν ή σας αδικούν. Επηρεάζεστε και πάλι από τις εκλείψεις του Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου και εκεί είναι που διατρέχετε τον κίνδυνο να μείνετε τελείως μόνοι. Ο Μάιοςδυναμώνει τις επιθυμίες σας και δεν αποκλείεται οι ελεύθεροι από εσάς, να θελήσετε έναν πολύ δύσκολο, νέο σύντροφο!

Στα οικονομικά έχετε εύνοια από το κατεστημένο

Σαν γαλαντόμοι Λέοντες που είστε, ξέρετε να κρύβετε πολύ καλά τις ανάγκες σας και δίνετε την εντύπωση πως είστε η αστείρευτη πηγή οικονομικής υποστήριξης των άλλων. Αυτή η χρονιά όμως θα εξελιχθεί καλύτερα για εσάς, καθώς συνειδητοποιείτε πως πρέπει να δράσετε για να εξασφαλίσετε το εισόδημα και την ευημερία που επιτρέπουν οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί γενικότερα. Η εργατικότητα, η επινοητικότητα, η αφοσίωση στο νόμο και στην τάξη των πραγμάτων, σας βοηθούν να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό, να κάνετε τις πρέπουσες κινήσεις και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Γίνεστε ουσιαστικότεροι στη διαχείριση των πόρων και της περιουσίας σας, παραχωρείτε μικρά ανταλλάγματα σε εκείνους που σας παρέχουν πληροφορίες, στήριξη και αφοσίωση και δημιουργείτε με τον τρόπο σας νέα ερείσματα οικονομικού ενδιαφέροντος, τόσο για εσάς, όσο και για τον περίγυρό σας. Προσοχή χρειάζεται στα τέλη Οκτωβρίου, τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Μάιο και λίγο πριν τα γενέθλιά σας του 2018. Ο εκνευρισμός είναι κακός σύμβουλος και κάποιοι θα τον προκαλέσουν για ίδιο όφελος. Δοσοληψίες με το εξωτερικό ή με νέες πηγές εισοδήματος ευνοούνται και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν πρέπει να σας βρουν έτοιμους και τολμηρούς.

Υγεία

Φροντίστε να κλείσετε οριστικά τα θέματα υγείας που σας απασχολούν, καθώς η χρονιά αυτή πρόκειται να είναι περισσότερο αυστηρή απέναντί σας, σε θέματα αμέλειας και μη φροντίδας του εαυτού σας. Η ψυχολογική πίεση, το ανικανοποίητο και οτιδήποτε σας δημιουργεί αρνητικές σκέψεις, επηρεάζει την κατάσταση της υγείας σας. Επομένως, φροντίστε να αποφύγετε τις εντάσεις και μην κρατάτε μέσα σας θυμό και ανικανοποίητο. Η άσκηση και η επαφή με τη φύση σας βοηθά να είστε σε φόρμα τόσο σωματική, όσο και ψυχική!

Ομορφιά

Η αλλαγή θέσης του Δία από τον φιλικό σας Ζυγό στον Σκορπιό, επηρεάζει και την θεωρία σας περί ομορφιάς. Γίνεστε πιο πρακτικοί και λιγότερο φιλάρεσκοι, δίνοντας έμφαση στην εξυπηρέτηση και στην άνεση και λιγότερο στην εντύπωση. Η αλλαγή της θεωρίας σας περί ομορφιάς, σας δίνει μεγάλο περιθώριο νεωτερισμών όσον αφορά στο ύφος και στην έκφρασή του. Περνάτε σε στάδιο μελετημένης, πρακτικής και εξελιγμένης εμφάνισης από το ανέμελο της προηγούμενης χρονιάς. Επίσης καθιερώνετε και νέο τρόπο επικοινωνίας και προσέγγισης με όποιον θέλετε να εντυπωσιάσετε με την εμφάνισή σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ