Φωτο: Το γεύμα πάνω στο σκάφος της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου με τον πρίγκιπα Κάρολο & την Καμίλα

Το πριγκιπικό ζεύγος παρέμεινε περίπου δύο ώρες στο OKTO.

Μια ξεχωριστή συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες στην Κέρκυρα και πιο συγκεκριμένα στο νέο υπερπολυτελές σκάφος OKTO του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, όπου μαζί με το γιο τους Παναγιώτη, υποδέχτηκαν τον Πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας, συνοδευόμενο από τη σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ, Δούκισσα της Κορνουάλης και μέλη της οικογένειας Rothschild, στη βίλα των οποίων διαμένει το πριγκιπικό ζευγάρι κατά την παραμονή του στο νησί.

Το πριγκιπικό ζεύγος παρέμεινε περίπου δύο ώρες στο OKTO. Αφού πρώτα χαιρέτησε το πλήρωμα του σκάφους η υπέρκομψη Γιάννα Αγγελοπούλου ανέλαβε να ξεναγήσει τη Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ, στους πολυτελείς χώρους του σκάφους, την ίδια ώρα που ο Θόδωρος Αγγελόπουλος είχε μία κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον Πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας προτού όλοι μαζί απολαύσουν ένα ιδιαίτερα προσεγμένο γεύμα που ετοίμασε ο σεφ της ελληνικής επιχειρηματικής οικογένειας.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Λεμονιά για το «Πρώτο Θέμα»

Το ταξίδι του λαμπερού ζευγαριού στο Ιόνιο προγραμματίστηκε ειδικά για αυτή την ξεχωριστή συνάντηση, αφού ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου συγκαταλέγονται στους ελάχιστους Έλληνες επιχειρηματίες που διατηρούν χρόνια φιλία με το πριγκιπικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας.

Η μακροχρόνια επιχειρηματική δραστηριότητα του Θόδωρου Αγγελόπουλου σε συνδυασμό με το κύρος της « σιδηράς κυρίας των Ολυμπιακών Αγώνων» τους επιτρέπουν να συναντιούνται συχνά στο Λονδίνο με το πριγκιπικό ζεύγος και να διατηρούν μία φιλία η οποία κρατάει πολλά χρόνια, από την εποχή που έμεναν μόνιμα στο Λονδίνο

Οκτο- Ενα πλωτό παλάτι
Δεν συναντάμε συχνά ένα νέο γιοτ που διεκδικεί και κερδίζει επάξια τον τίτλο του πρωτοπόρου αλλάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού. Αυτό ακριβώς έχει καταφέρει η ISA Yachts με τη μεγαλύτερη κατασκευή της μέχρι σήμερα, το εντυπωσιακά κομψό, μήκους 66 μέτρων σούπερ γιοτ Okto.

Με ένα ultra-cool μαύρο σκαρί και φινέτσα σε σκούρο ασημί, το Okto οργώνει τις θάλασσες ως η επιτομή του στυλ και της πολυτέλειας στην κατηγορία του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ