Αντζελίνα Τζολί στο Vanity Fair: Η σοβαρή νέα ασθένεια με υψηλή πίεση & το σκληρό διαζύγιο με επιπτώσεις στα παιδιά

«Μερικές φορές, οι γυναίκες σε οικογένειες βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο... μέχρι αυτό να φανεί στην υγεία τους», είπε η 42χρονη ηθοποιός.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Vanity Fair για το γεγονός ότι διαγνώσθηκε με την ασθένεια «παράλυση Μπελ», για το πώς είναι η ζωή μετά τον χωρισμό από τον Πιτ αλλά και πώς αντιμετώπισαν τα παιδιά της την κατάσταση.

Η Αντελίνα Τζολί αποκάλυψε ότι, εκτός από υψηλή αρτηριακή πίεση, εμφάνισε και «παράλυση Μπελ», μία κατάσταση που έχει ως συνέπεια την παράλυση νεύρων του προσώπου, εξαιτίας της οποίας η μία πλευρά του προσώπου της είχε «κρεμάσει», όπως δήλωσε.

«Μερικές φορές, οι γυναίκες σε οικογένειες βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο... μέχρι αυτό να φανεί στην υγεία τους», είπε η 42χρονη ηθοποιός.

Ακόμη, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον χρόνο, παραδεχόμενη ότι έχει περισσότερες λευκές τρίχες και πιο ξηρό δέρμα. «Δεν ξέρω αν είναι εξαιτίας της εμμηνόπαυσης ή του χρόνου που περνά», σημειώνει.

Το 2013 είχε γράψει μία ανοιχτή επιστολή στους New York Times για την απόφασή της να προχωρήσει σε διπλή μαστεκτομή, αφότου έμαθε ότι φέρει το γονίδιο BRCA-1, έχοντας αυξημένες πιθανότητες να εμφανίσει καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Δύο χρόνια αργότερα αποκάλυψε ότι προχώρησε στις επεμβάσεις.

 

 

Το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ

Σε ό,τι αφορά το τέλος του γάμου της με τον Μπραντ Πιτ, εξομολογήθηκε ότι τα πράγματα «έγιναν άσχημα» το καλοκαίρι του 2016.

Τόνισε όμως ότι ο τρόπος ζωής του ζευγαριού δεν είχε καμία σχέση με αυτό, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο πρώην σύζυγός της προτιμούσε μια πιο «ήσυχη» ζωή.

«Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Αυτό υπήρξε και θα παραμείνει μία από τις υπέροχες ευκαιρίες που μπορέσαμε να δώσουμε στα παιδιά μας...», συμπλήρωσε και τόνισε ότι τα έξι παιδιά του ζευγαριού υπήρξαν «πολύ θαρραλέα» κατά τη διάρκεια του διαζυγίου.

Παραδέχθηκε όμως ότι ακόμη ανακάμπτουν από τον χωρισμό του ζευγαριού. «Ολοι μας απλά ξεπερνάμε από τα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάθεση του διαζυγίου. Δεν ξεπερνούν το διαζύγιο, αλλά από κάποια πράγματα στη ζωή»..

Και συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να κλαις στο ντους και όχι μπροστά τους. Πρέπει να ξέρουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμη κι αν εσύ δεν είσαι σίγουρη για αυτό».

Οταν ρωτήθηκε αν επικοινωνεί ακόμη με τον Πιτ, απάντησε «Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον και για την οικογένειά μας. Συνεργαζόμαστε με τον ίδιο στόχο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ