White Palace - το νέο ξενοδοχείο της Grecotel στο Ρέθυμνο με 6 εστιατόρια: Βεράντα- κρουαζιερόπλοιο με θέα το Κρητικό Πέλαγος

Το νέο ξενοδοχείο της Grecotel στο Ρέθυμνο έχει μόνο αντίπαλο το γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους.

Ακούς White Palace και σκέφτεσαι : "Ωραίο όνομα" ειδικά όταν βλέπεις ότι το μεγαλειώδες λευκό του νέου ξενοδοχείου της Grecotel στο Ρέθυμνο έχει μόνο αντίπαλο το γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους.

Φτάσαμε για απογευματινό καφέ στην βεράντα και ξαφνικά βρεθήκαμε στο κατάστρωμα ενός ολόλευκου κρουαζιερόπλοιου με θέα το Ρέθυμνο και μελωδία σαν από λύρα τα κύματα από το ανοικτό πέλαγος της Κρήτης.

Μικροσκοπικά χειροτεχνήματα καλλιτεχνήματα η απλά gourmet γλυκάκια; 

Την μαγεία της πρώτης εντύπωσης καταφθάνοντας σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο της Grecotel με υποδοχή τόσο "χαμογελαστή" και υπόδειγμα τουριστικού behavior ώστε λες: "και τώρα τι καλύτερο;"

Το καλύτερο σε περιμένει σε δύο πιατάκια με 20 γλυκά σαν μινιατούρες γλυπτικής ζαχαροπλαστικής και εκεί κάπου έρχεται ο Δημήτρης Καλαιτζιδάκης ο γκουρού της Κρητικής εστίασης για μένα.

Το μεγάλο ρεστοράν του White Palace ή ένα από τα 6

Διαλέξτε όποιο κρασί θέλετε από όποια χώρα θέελετε και φυσικά πολλά ελληνικά και Κρητικά 

"Θα πιείτε mohito virgin;" Ήπιαμε μια κανάτα ολόκληρη με άφθονο δυόσμο και πολλά παγάκια συζητώντας με το έμπειρο στέλεχος της Grecotel που πλέον είναι "δημιουργικός υπεύθυνος " για τα καινοτόμα προγράμματα του ομίλου.

"Έκπληξη" του λέω το White Palace δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μεταμορφωνόταν τόσο επιτυχημένα ένα παλιό ξενοδοχείο της παραλίας του Αδελιανού Κάμπου.

Στο βάθος η φωτογράφος 

Υγιεινές σαλάτες 

Ανοικτή κουζίνα για live cooking 

Φρούτα σε αφθονία και ποικιλία

Έχουμε βγει στον γαστρονομικό περίπατο της παραλίας όπου το ένα εστιατόριο δίπλα στο άλλο σας περιμένουν για να γευτείτε στην κυριολεξία ότι ποθεί η όρεξη σας: Ασιατικό; Βεβαίως! Ταϊλανδέζικο; Ασφαλώς Ταβερνάκι ; Αμέ ! Ισπανικό; Εννοείται! Γαλλικό η μήπως Ιταλικό ; Αυτονόητο

Εσείς πείτε τι θέλετε να φάτε απόψε και κάντε μία βόλτα για να το βρείτε μέσα στο ξενοδοχείο σας και με θέα το Κρητικό Πέλαγος

Εκείνο που εμένα με συνεπήρε δεν ήταν τα γλυκάκια αλλά τα watermelon sticks που μου προσέφεραν καθώς κάναμε με την κόρη μου βόλτα στην  παραλία. Ένας χαμογελαστός νεαρός τα προσέφερε λαχταριστά και φρεσκοκομμένα για την απογευματινή λιγουρίτσα ​​​​​​​

​​​​​​​

Nα ξεδιψάσει η οικογένεια;

Και εκεί πάνω στην κουβέντα ανακαλύπτω ότι το ξενοδοχείο έχει ένα γαστρονομικό promenade στο οποίο θα σα ξεναγήσω μέσα από τις φωτογραφίες που τράβηξα .

Αφεθείτε στις εικόνες και απολαύστε ένα ωραίο καλοκαιρινό θέρετρο ιδανικό για όλη την οικογένεια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ