Το Μπάκιγχαμ δίνει στην δημοσιότητα φωτογραφίες της αείμνηστης Νταϊάνα: Η τελευταία συνομιλία Χάρι και Ουίλιαμ στο τηλέφωνο

Συγκλονιστικές είναι οι εξομολογήσεις Γουίλιαμ και Χάρι για την τελευταία τηλεφωνική συνομιλία που είχαν με τη μητέρα τους

Είκοσι χρόνια χωρίς την πριγκίπισσα Νταϊάνα και οι γιοι της, πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι μιλούν για πρώτη φορά για τη μητέρα τους σε ντοκιμαντέρ του ΙΤV και του αμερικανικού δικτύου ΗΒΟ.

Σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Diana, Our Mother: Her Life and Legacy» («Νταϊάνα, η μητέρα μας: Η ζωή και η κληρονομιά της») που η προβολή του προγραμματίστηκε να συμπέσει με την 20ή επέτειο από τον θάνατο της Νταϊάνας σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997, οι δύο πρίγκιπες λένε πως είχαν μιλήσει με τη μητέρα τους λίγο πριν πεθάνει, όπως μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Γουίλιαμ ήταν 15 χρονών και ο Χάρι μόλις 12 όταν η μητέρα τους σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997.

«Ο Χάρι κι εγώ βιαζόμαστε απελπιστικά να πούμε αντίο, ξέρετε ‘θα τα πούμε αργότερα’… προφανώς αν ήξερα τώρα τι επρόκειτο να συμβεί, δεν θα ήμουν τόσο αδιάφορος για αυτό και οτιδήποτε άλλο», είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε: «Ήταν εκείνη που [μας] μιλούσε από το Παρίσι, δεν μπορώ πραγματικά να θυμηθώ τι είπα, αλλά το μόνο που θυμάμαι όντως είναι πως πιθανόν θα μετανιώνω για το υπόλοιπο της ζωής μου το πόσο σύντομο ήταν το τηλεφώνημα».

Την ίδια ώρα, το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τρεις αδημοσίευτες φωτογραφίες της Νταϊάνα από το προσωπικό της άλμπουμ οι οποίες την δείχνουν μαζί με τα παιδιά της σε στιγμές από διακοπές τους.

Το «Diana, Our Mother: Her Life and Legacy» θα μεταδοθεί από την τηλεόραση της Βρετανίας και των ΗΠΑ στις 24 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ