Φολέγανδρος - Βίντεο που κόβει την ανάσα: Δυο πλοία έδωσαν «μάχη» με τα κύματα

Η Φολέγανδρος είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων και παρά τα δυνατά μελτέμια του καλοκαιριού… φροντίζει να ικανοποιεί και να αποζημιώνει τους επισκέπτες της.

Ο καιρός ταλαιπώρησε τους χιλιάδες τουρίστες που επέλεξαν να ταξιδέψουν με τα πλοία της γραμμής προς τα νησιά των Κυκλάδων, αφού έπνεαν ισχυροί άνεμοι εντάσεως 7 μποφόρ, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στη ναυσιπλοΐα ενώ σε μερικές περιοχές έφτασαν και τα 8 μποφόρ.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που όπου τα κύματα χτυπούν τα πλοία, τα οποία προσπαθούν να «ισορροπήσουν» πάνω στη μανιασμένη θάλασσα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται στο βίντεο, αν και ταχύπλοο το Sea jet 2 κατάφερε να αντεπεξέλθει, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα για τους καραβολάτρες που συχνά καταγράφουν αντίστοιχα περιστατικά στο εν λόγω θαλάσσιο πέρασμα. Τα κύματα, σε κάποια σημεία, φαίνεται να «σκεπάζουν» το πλοίο

Με την άφιξη των πλοίων στο λιμάνι της Φολεγάνδρου, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr οι περισσότεροι επιβάτες χρειάστηκαν να παραμείνουν, 15 με 20 λεπτά στο μώλο, ώστε για να ηρεμήσουν απο το ταξίδι, καθώς τους δημιουργήθηκαν στομαχικές διαταραχές.

Δείτε η μάχη του καπετάνιου, του πληρώματος και των επιβατών απέναντι στις καιρικές συνθήκες, που καταγράφηκε σε βίντεο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ