35 καλοκαιρινά χτενίσματα: Ατημέλητοι κότσοι, πλεξούδες, αλογοουρές, beachy waves και boho look (ΦΩΤΟ)

Τα ανάλαφρα καλοκαιρινά χτενίσματα είναι το must της εποχής! Δεν χρειάζεται λοιπόν να ασχολείστε με τις ώρες και να χρησιμοποιείτε θερμότητα για να φτιάξετε τα μαλλιά σας.

Ατημέλητοι κότσοι, πλεξούδες, αλογοουρές, beachy waves και boho χτενίσματα είναι μερικές από τις κορυφαίες επιλογές των γυναικών για το Καλοκαίρι.

Πρόκειται για χτενίσματα που δεν χρειάζονται σεσουάρ, ψαλίδι ή πρέσα για να δημιουργηθούν. Χτενίσματα που αποπνέουν την χαλαρότητα και την ξεγνοιασιά της εποχής και τα οποία μπορούν να αποτελέσουν μια επιλογή για υπέροχα μαλλιά στην παραλία.

Αφήστε λοιπόν τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά και να γίνουν σπαστά ή σγουρά. Αυτό και μόνο είναι αρκετό, όπως διαβάζουμε στο πάντα ενημερωμένο beautetinkyriaki.gr.

Εξάλλου, ο ήλιος και το αλάτι της θάλασσας τείνουν να καταστρέφουν την τρίχα, γιατί λοιπόν να την ταλαιπωρείτε επιπροσθέτως με τον ζεστό αέρα από το πιστολάκι και γενικότερα με τα εργαλεία styling…

35 υπέροχες προτάσεις με ανάλαφρα καλοκαιρινά χτενίσματα:

Πιάστε ατημέλητα τα μαλλιά σας σε έναν χαμηλό ή ψηλό κότσο. Δημιουργήστε ένα messy top knot, αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά σας να πέφτουν ανέμελα στους ώμους σχηματίζοντας σπαστές ή σγουρές τούφες.

Επενδύστε σε όλα τα είδη των πλεξούδων και συνδυάστε τα τόσο μεταξύ τους, όσο και με κότσους ή αλογοουρές.

Κάντε την εμφάνιση σας πιο νεανική με space buns ή boho χτενίσματα, τα οποία δημιουργούν την αίσθηση της ανεμελιάς που διαθέτουμε κυρίως κατά την εφηβεία μας.

Αυτό όμως που θα πρέπει να έχετε σίγουρα ως βασικό σας στόχο είναι η πραγματοποίηση μη στυλιζαρισμένων και άψογα χτενισμένων μαλλιών, με τουφάκια να πετάνε ανέμελα, πλεξούδες διάσπαρτες να κρέμονται ή να μπλέκονται μέσα στα updo σας. Όσο πιο ατημέλητο, τόσο πιο ανάλαφρο θα είναι το αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν τα μαλλιά σας είναι ίσια ή απλά θέλετε να ενισχύσετε το αποτέλεσμα των beachy waves σας, δεν έχετε παρά να τους ψεκάσετε αλατόνερο. Αυτό είναι το απόλυτο μυστικό όπλο για τις τέλειες κυματιστές μπούκλες σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ