Βασιλική Πάσχου: Η ελληνίδα με τα 1000+1 τατουάζ! (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι από τη Θεσσαλονίκη, είναι hairstylist και δεν τρώει ο,τιδήποτε ζωντανό, είναι δηλαδή Vegan.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό της όμως, είναι τα αναρίθμητα τατουάζ της. Ίσως αν υπήρχε σχετική λίστα, να φιγούραρε στην κορυφή ως η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στη χώρα.

Σε δηλώσεις της στο bovary.gr, η ίδια λέει πως “Το πρώτο μου tattoo το έκανα στα 18. Ηταν ένα αστεράκι. Μετά ήρθαν και τα υπόλοιπά”

“Εχω την Ariel, το logo της Barbie, τη Hello kitty, το σήμα των Thundercats. Εχω κάποια που είναι συμβολικά και άλλα που είναι απλά σχέδια. Το αγαπημένο μου ωστόσο είναι ο σκύλος μου”.

Πονάει όταν “χτυπάει” ένα τατουάζ; Η ίδια ισχυρίζεται πως όσο μεγαλώνει πονάει και περισσότερο, ενώ οι πιο οδυνηρές της εμπειρίες είναι στα γόνατα, στο κουτουπιέ και στους αγκώνες.

Είναι εθιστικά τα τατουάζ; “Δεν νομίζω ότι είναι εθιστικά. Απλά μου αρέσουν. Αλλωστε κάποια στιγμή, γίνονται ένα με την εικόνα μου. Οπως πχ οι φακίδες μου¨.

Ένας ηλικιωμένος κύριος την είχε ρωτήσει κάποτε: Αυτά με σαπούνι φεύγουν;

«Οποιος θέλει να κάνει το πρώτο του tattoo, θα πρέπει να επιλέξει προσεκτικά το studio (πρέπει να πληροί όλες τις προδιαγραφές και τους κανόνες υγιεινής) και φυσικά έναν πολύ καλό tattoo artist για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα».

Εκτός από φωτογραφίσεις όμως, η Βασιλική συμμετέχει και σε videoclip, όπως αυτό:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ