www.okaa.gr: Αγοράστε τα λαχανικά & τα φρούτα σας από την κεντρική λαχαναγορά μεσω του site (έτοιμο σε λίγο)

Άμεσα θα πωλούν οι παραγωγοί τα προϊόντα τους σε υποψήφιους εμπόρους και σε καταναλωτές μέσω της δικτυακής πύλης του Οργανισμού Κεντρικής Αγοράς Αθηνών (www.okaa.gr).

Άμεσα θα πωλούν οι παραγωγοί τα προϊόντα τους σε υποψήφιους εμπόρους και σε καταναλωτές μέσω της δικτυακής πύλης του Οργανισμού Κεντρικής Αγοράς Αθηνών (www.okaa.gr).

Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθ. Σκορδάς με τον πρόεδρο του οργανισμού Παν. Σταμπουλίδη, άμεσα θα τεθεί σε εφαρμογή η δικτυακή πύλη και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστέλλουν την ανακοίνωση τους, στο e-mail: content@okaa.gr και αυτομάτως θα δημοσιεύεται στην ως άνω σελίδα και στην ενότητα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ.

Με αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, δίνεται η επιλογή στους Έλληνες παραγωγούς να διεισδύουν σε νέες αγορές, μειώνοντας παράλληλα το κόστος τοποθέτησης των προϊόντων τους. Σημειώνεται ότι η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του ΟΚΑΑ (okaa.gr) δέχεται μηνιαίως περισσότερους από 8.000 χρήστες εμφανίζοντας εξελισσόμενη άνοδο. Επισημαίνεται, ότι η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία προς τους παραγωγούς διατίθεται δωρεάν, σε μια προσπάθεια να επιτευχθούν χαμηλότερες τιμές στην αγορά.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι καταναλωτές μπορούν να προμηθεύονται σε τιμές χονδρικής, οπωροκηπευτικά από την Κεντρική Αγορά Αθηνών καθώς και όλα τα είδη τροφίμων από την Αγορά του Καταναλωτή που λειτουργεί στον ίδιο χώρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ