Silver βραβείο στην ICAP Advisory, για την ειδική εφαρμογή «Check in Class» στην Tράπεζα Πειραιώς

Σημαντική τιμητική διάκριση για την ειδική εφαρμογή «Check in Class» που ανέπτυξαν οι ICAP Management Consultants για τον συνεργάτη της, την τράπεζα Πειραιώς.

Για την τεχνολογική της καινοτομία, ευρηματικότητα και για το επιχειρησιακό αποτέλεσμα, βραβεύτηκε η ICAP Advisory, με Silver διάκριση στην κατηγορία «Ειδικές Εφαρμογές για Εταιρείες ανά Επιχειρηματικό Κλάδο» στην 6η Τελετή Απονομής των IMPACT BITE Awards , την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017.

Η ειδική εφαρμογή «Check in Class» που ανέπτυξαν οι ICAP Management Consultants για τον συνεργάτη της, την τράπεζα Πειραιώς, αποτέλεσε το μέσο για την προσέγγιση των φοιτητών το οποίο:

• ταιριάζει με την ψηφιακή γενιά και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, τις καθημερινές συνήθειες ενός αποστασιοποιημένου κοινού από την τραπεζική αναγκαιότητα, με υψηλό δείκτη χρήσης κινητού,
• ταυτοποιεί το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου κοινού που κάνει Check-in για να υποδηλώσει την παρουσία του όπου βρίσκεται,
• ενισχύει το ψηφιακό προφίλ της Τράπεζας και την εμπειρία του χρήστη
• δίνει έμφαση, κατά το σχεδιασμό, στην εμπειρία στα ψηφιακά μέσα, μέσω της δημιουργίας μιας επιπλέον διεπαφής προσβάσιμης μέσα από Tablets και Smartphones
• προωθεί τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες καινοτομίας, συμβατά με τις ανάγκες και επιθυμίες της αγοράς στόχου
• επιτυγχάνει αυξημένη επίδραση στην ενημέρωση και την προσήλωση στην τράπεζα (awareness - loyalty) με εξαιρετικά χαμηλό προϋπολογισμό, δοθέντος του υφισταμένου οικονομικού περιβάλλοντος.

Οι φοιτητές κάθε φορά που μέσω του app (λειτουργία geo-location) επιβεβαίωναν την παρουσία τους στη Σχολή (Check In Class) συμμετείχαν σε instant κλήρωση με δώρο φορητό φορτιστή κινητού (powerbank) ενώ ταυτόχρονα συνέλεγαν συμμετοχές σε κλήρωση για δώρα μεγαλύτερης αξίας στα οποία, αφού προηγήθηκε διερεύνηση αναγκών της αγοράς στόχου, συμπεριλήφθηκαν και δώρα τοπικού χαρακτήρα (π.χ. Πάτρα: Κάρτες προαστιακού). Σε περίπτωση αγοράς τραπεζικού προϊόντος ''ενεργοποιούσαν'' τις συμμετοχές που συνέλεγαν ενώ με τεχνικές gamification κέρδιζαν επιπλέον συμμετοχές στη κλήρωση.

Ο Γιάννης Λέκος , Director ICAP Management Consultants δήλωσε: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, λαμβάνουμε αυτή τη τιμητική διάκριση ως επιστέγασμα των πρωτοποριακών λύσεων που παρέχουμε στις επιχειρήσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διαχρονικό μας συνεργάτη την Τράπεζα Πειραιώς που μας έχει εμπιστευτεί τα τελευταία χρόνια για την υλοποίηση εξειδικευμένων έργων που εξασφαλίζουν την υψηλή ικανοποίηση των πελατών της».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ