Το τελευταίο αντίο στο Μίνωα Κυριακού - Πλήθος πολιτικών και προσωπικοτήτων στην Αγία Μαρίνα Εκάλης

Χτες πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Μίνωα Κυριακού, παρουσία πολιτικών προσωπικοτήτων, ηθοποιών, τραγουδιστών και στελεχών του καναλιού Ant1, στον ναό Αγίας Μαρίνας της Εκάλης.

Η ταφή του έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ αντί για στεφάνια η οικογένεια του εκλιπόντος παρακάλεσε τα χρήματα να κατατεθούν στους Οργανισμούς «ΕΛΕΠΑΠ» και Χατζηκυράκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας». 

Μέσα στην εκκλησία ήταν οι γιοι του Μίνου Κυριακού Ξενοφών και Θοδωρής με τις συζύγους τους Ελίνα και Δήμητρα και η κόρη του εκλιπόντος Αθηνά με τον σύζυγό της Λευτέρη μαζί με τα εγγόνια του ιδρυτή του ομίλου Ant1. 

Το παρών στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του Γεωργία, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ που ήταν από τα ιδρυτικά δημοσιογραφικά στελέχη του ομίλου ANT1, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό Μαριάννα, ο πρώην υπουργός και Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν Σταύρος Δήμας και πολλοί άλλοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ