Με παπά και με κουμπάρο και μεγάλα κέφια η θεσσαλονικιά τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Βεργίνη

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, το Σάββατο 1 Ιουλίου.

H Ελεάνα Παπαϊωάννου, γνωστή από τη συμμετοχή της στο Fame Story, παντρεύτηκε το Σάββατο 1 Ιουλίου, τον μπασκετμπολίστα Δημήτρη Βεργίνη στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από πολύχρονη σχέση, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα και ο γάμος τελέστηκε παρουσία στενών συγγενών και φίλων του.

Τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου.

Αμέσως μετά το γάμο του το ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα.

Η τραγουδίστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι να είμαστε αγαπημένοι, δεμένοι και να ‘μαστε για μια ζωή μαζί», ενώ ο Δημήτρης Βεργίνης, γνωστός στην Πάτρα, αφού έπαιζε στον Απόλλωνα, δήλωσε: «Θέλουμε αυτή τη μοναδική στιγμή για εμάς να την μοιραστούμε με άτομα που αγαπάμε, που εκτιμάμε, άτομα της οικογένειάς μας».

Το ειδύλιο του ζευγαριού

Η γνωριμία τους, πριν από δύο περίπου χρόνια, έγινε σε μία από τις σπάνιες βραδιές που ο μπασκετμπολίστας πήγε στα μπουζούκια όπου εμφανιζόταν η όμορφη μελαχρινή.

Εκείνος αμέσως έδειξε το ενδιαφέρον του, εκείνη γοητεύτηκε και δεν άργησε να ανάψει το πράσινο φως. Από τότε φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο με τον γάμο τους το περασμένο Σάββατο, δεν μπόρεσαν να μην απασχολήσουν τα Μέσα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ