Story of the day: Γιαπωνέζοι αγοράζουν κούκλες του σεξ, τις ερωτεύονται και κοιμούνται μαζί τους

Η Ιαπωνία είναι μια ασυνήθιστη χώρα, σε όλους τους τομείς, ακόμη και στο σεξ.

Κούκλες που μοιάζουν υπερβολικά με πραγματικό άνθρωπο πωλούνται στην Ιαπωνία και κάνουν τρελό τζίρο.
Το κόστος ξεκινάει από τα 6.000 δολάρια και έχουν πωληθεί πάνω απο 2.000 κομμάτια.


Οι κούκλες έχουν ρυθμιζόμενα δάχτυλα, αποσπώμενο κεφάλι και γεννητικά όργανα.
Όταν ο γάμος του Masayuki Ozaki ήρθε στο τέλος του, αυτός βρήκε μια ασυνήθιστη σύντροφο για να γεμίσει το κενό.


Μια κούκλα του σεξ από σιλικόνη, στην οποία μάλιστα έδωσε όρκους πίστης και αγάπης. Το ομοίωμα σε φυσικό μέγεθος, που ονομάζεται Mayu, μοιράζεται το κρεβάτι του, κάτω από την ίδια, μάλιστα, στέγη με τη σύζυγό του και την έφηβη κόρη του στο Τόκιο, μια αλλαγή που προκάλεσε οργισμένη αντίδραση πριν τελικά κηρυχθεί μία περίεργη, ευαίσθητη εκεχειρία. «Από όταν η γυναίκα μου γέννησε, σταματήσαμε το σεξ και ένιωσα μια βαθιά αίσθηση μοναξιάς» δήλωσε ο 45χρονος φυσιοθεραπευτής, στο Γαλλικό Πρακτορείο.


 «Αλλά από τη στιγμή που είδα τη Mayu στον εκθεσιακό χώρο, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» σχολίασε ο Ozaki κοκκινίζοντας. Την βγάζει ραντεβού, χρησιμοποιώντας μια αναπηρική καρέκλα και της φορά περούκες, σeξι ρούχα και κοσμήματα. «Η γυναίκα μου ήταν έξαλλη όταν έφερα πρώτη τη Mayu σπίτι. Αυτές τις μέρες ζει με αυτό, απρόθυμα», πρόσθεσε.
«Όταν η κόρη μου συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν μια γιγαντιαία κούκλα Barbie, φρίκαρε και είπε ότι ήταν αηδία. Αλλά τώρα είναι αρκετά μεγάλη για να χρησιμοποιεί τα ρούχα της Mayu».


Κι όμως ο Ozaki δεν είναι ο μόνος. Είναι ένας μόνο, μέσα από έναν αυξανόμενο αριθμό Ιαπώνων που στρέφονται προς τον έρωτα από καουτσούκ, σε μια χώρα που έχει χάσει τη σeξουαλικότητά της. Παραδέχεται επίσης ότι τον… ξενερώνουν οι ανθρώπινες σχέσεις. «Οι Γιαπωνέζες είναι ψυχρές», είπε, καθώς έβγαζε σε μια παραθαλάσσια βόλτα τη σιλικονένια κοπέλα του. «Είναι πολύ εγωιστικό. Οι άνδρες θέλουν κάποιον να τους ακούσει, χωρίς γκρίνια, όταν γυρίζουν σπίτι από τη δουλειά» είπε.


«Όποια και αν είναι τα προβλήματα που έχω, η Mayu είναι πάντα εκεί και με περιμένει. Την αγαπώ τρελά και θέλω να μείνω μαζί της για πάντα. Δεν μπορώ να με φανταστώ να επιστρέφω σε άνθρωπο. Θέλω να ταφώ μαζί της και να την πάρω στον ουρανό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ