Πάμελα Άντερσον: 50 κεριά έσβησε η σεξοβόμβα - Από τον Έλληνα Τόμι Λι ή Θωμά, στον Τζούλιαν Ασάνζ & τώρα σε γάλλο ποδοσφαιριστή

Η Πάμελα Άντερσον γνωστή με το κόκκινο μαγιό του Baywatch, έκλεισε χθες τα 50 της χρόνια.

Η Πάμελα Άντερσον γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 1967 στην πόλη Λέιντισμιθ (Ladysmith) της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά. Η μητέρα της Κάρολ Γκρόσκο ήταν σερβιτόρα και ο πατέρας της Μπάρι Άντερσον, θερμοϋδραυλικός. Ο προ-πάππους της, Juho Hyytiäinen, ήταν Φινλανδός, ο οποίος μετανάστευσε στις Η.Π.Α. το 1908, αλλάζοντας το επώνυμο του σε Άντερσον.

Η Πάμελα Άντερσον έχει ρωσική καταγωγή από τη μεριά της μητέρας της.

Είχε επιλεγεί ως Playmate του μήνα για το περιοδικό Playboy τον Φεβρουάριο του 1990 και έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την ταινία Baywatch. Για μια περίοδο ήταν γνωστή ως Πάμελα Άντερσον Λι μετά τον γάμο της με τον Eλληνοαμερικανό μουσικό Τόμι Λη.

"Φτιάξαμε μια τεράστια παιδική χαρά για ενηλίκους", είπε ο ντράμερ των Motley Crue, Τόμι Λι, αναφερόμενος στην ερωτική φωλιά που έχτισε για την εκλεκτή της καρδιάς του, Πάμελα Άντερσον. Παντρεύτηκαν στις 19 Φεβρουαρίου του 1995 σε παραλία στο Μεξικό, ύστερα από γνωριμία 96 ωρών. Φορούσαν και οι δύο μαγιό, αλλά τουλάχιστον της νύφης ήταν άσπρο.

Τα  πολύτιμα αντικείμενα που είχαν τα φύλαγαν σε ένα χρηματοκιβώτιο βάρους 220 κιλών. Το χρηματοκιβώτιο περιείχε χρυσά ρολόγια, ένα διαμαντένιο σταυρό, πολύτιμα μανικετόκουμπα και μία μικρή κασέτα.

Η κασέτα αποδείχτηκε πως ήταν ο πολυτιμότερος θησαυρός του χρηματοκιβωτίου. Περιείχε ερωτικές σκηνές του ζευγαριού που μαγνητοσκόπησαν μόνοι τους κατά τη διάρκεια μιας πενθήμερης εκδρομής στη λίμνη Μιντ στη Νεβάδα. Είχε διάρκεια 54 λεπτά, απ’ τα οποία τα περισσότερα έδειχναν ένα ερωτευμένο, νιόπαντρο ζευγάρι να ανταλλάζει γλυκόλογα και προσωπικά αστεία....


Ο Τόμι Λι υποστήριξε ότι το βίντεο τραβήχτηκε για προσωπική χρήση στο μήνα του μέλιτος και δεν σκόπευαν να το δημοσιεύσουν.

Τη βιντεοκασέτα έκλεψε ένας τεχνικός που είχαν καλέσει στο σπίτι τους για επιδιορθώσεις. Τόμι Λι και Πάμελα Άντερσον Οι Λι άσκησαν μήνυση στην εταιρεία διανομής, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να περιορίσουν τον αριθμό των θεατών, καθώς θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν το βίντεο μόνο όσοι πλήρωναν την ετήσια συνδρομή.

Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, αλλά η ήρεμη οικογενειακή ζωή δεν κράτησε πολύ. Στις 24 Φεβρουαρίου του 1997, για ασήμαντο λόγο, ο Τόμι Λι επιτέθηκε στη σύζυγό του, που κρατούσε τον γιο τους στην αγκαλιά της. Την κλώτσησε στην πλάτη πολλές φορές. Με δυσκολία κατάφερε να μην της πέσει το μωρό από τα χέρια.

Τον Μάιο του 1998, η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, όπου ο Λι δήλωσε ένοχος. Καταδικάστηκε σε 180 μέρες φυλάκισης και έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο 6.200 δολαρίων.

Η σύζυγός του, που ζήτησε διαζύγιο, δεν παραβρέθηκε στη δίκη. Μετά την αποφυλάκιση του, ο Λι τα ξαναβρήκε με την Πάμελα, αλλά χώρισαν για δεύτερη φορά το 2001. Μετά από μια σύντομη επανασύνδεση το 2008, χώρισαν οριστικά....

Το 2016 εθεάθη να μπαινοβγάνει στην Πρεσβεία του Ισημερινού και να  εκθειάζει τον Τζούλιαν Ασανζ  ενώ τον τελευταίο μήνα δεν εχει μάτια παρά μόνο για τον ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης, Αντίλ Ραμί.

Χθές με αυτόν εσβησε τα 50 κεράκια της; Ποιος ξέρει τι θέλει αυτό το "κορίτσι" που μεγάλωσε αλλά παίζει ακόμη με τα αγόρια....

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ